Boşanmak üzereyim, ne yapabilirim?
öncelikle Iletime Cevap Yazan Ve Okuyan Herkese Teşekkür Ederim.
Ben Kamuda Devlet Memuru Olarak çalişmaktayim
Eşimle 2003 Yili Eylül Ayinda Istanbulda Evlendik
Ve Eşim 2004 Yilinda Hamile Kaldi Hamileliğinin 6.ayinda 5 Gün Süre Ile Gittiği Annesinin Evinden Bir Daha Dönmedi Gerekçe Olarakta Istanbulda Yaşamak Istemediğini Ve Ailesinin Bulunduğu Sehre Tayin Olmami Söyledi Bende Bu Duruma Oldukça Içerlediğimden Doğum Için Bile Gitmedim Eşimin Yanina Ve Yasal Süre Dolduktan Sonra Eve Dön Cağrisi Yaptim Ama Dönmedi
Daha Sonra Tekra Barişabilmek Ve Cocuğumu Görmek Için Gittim Ve Uzun Uğraşlardan Sonra Cocuğumu Görüp Eşimle Bariştim Ama Eşim Yinede Benimle Gelmedi Ben Ayda 1 Gidip Cocuğumu Görüp Eşimlede Görüştüm Fakat Eşim Yine Sebebsiz Yere Bana Küserek Boşanalim Demeye Başladi
Bu Arada Esime Ailesi Yeni Bir Daire Satin Aldi
Ne Benim Nede Ailemden Herhangi Birinin Hiç Bir Mal Varliği Ve Serveti Bulunmamaktadir.eşimin Ailesi Ise Oldukça Varlikli Bir Aile Eşimde Halk Eğitim Merkezinde öğretmenlik Yapiyor.
Ben Eşime Aktif Olarak Evli Kaldiğimiz Süre Zarfinda Kesinlikle Hiçbir Sert Muamelede Ve Ahlak Dişi Bir Harekette Bulunmadim.
Eşim şimdi Bende çocuk Için Nafaka Istiyor Benim Maaşim Yaklaşik 1100 Ytl Bu şartlar Altinda Ne Kadar Nafaka ödemek Zorunda Kalirim
Yardimci Olursaniz Sevinirim