Cevap: Memur olabЭlЭr mЭyЭm?
Suз tarihindeki yaю dikkate alэnэyor, TCK haricide adli sicil kanunu 10.maddesinde de durum bu юekilde izah ediliyor son fэkrasэnda. Bu nedenle memur olmana engel bir durum olacaрэnэ sanmэyorum.
Цncelikle verdiрiniz cevap iзin зok tesekkьr ederim. Fakat 657 ile TCK зeliюiyor orda зocuk yaюta iюlenen suзlara deрinilmiyor.Ayrэca idarenin taktir yetkisi hakkэ var almazsa almэyor ve buna karюэ ititraz hakkэ dahi yok.Benim amacэm idareinin bu kayэtlara ulaюmasэnэ engellemek GBT kayэtlarэmэ sildirdim, юimdi adli sicil kaydэmэ sildirirsem galiba ulaюamazlar. Gerзi 18 yaю цncesi kayэtlara ulaюmalarэ zaten yasak. Ama burasэ tьrkiye hersey olur. Ayrэca dava sonucunda da 53/1 deki haklardan mahrum edilmemiюtim.
aydnlk kardes mesaj atmэssэn da ben mesaj atamэyorum malimi ekle
sayэn @gece_mavisi benim de sizin durumunuza benzer durumum var, acaba memur olabildiniz mi?
Cevap: Memur olabilir miyim?
Merhaba , aktif olarak forumu kontrol ediyor musunuz? Ben de bu konuyuaraюtэrэyorum. Mesaj veya mail atarsanэz iletiюime geзmek danэюmak isterim. E Devlet Sicil ve Arюiv Kaydэnэzda suз gцrьnьyor mu юuan ?
- - - Gьncellendi - - -
Merhaba , 18 yaюэnэzdan цnceki suз kaydэ E Devlet Sicil veya Arюiv Kaydэnэzda gцrьnьyor mu ?