Evli olan kişinin başkasıyla birlikte olduğunda ödenen tazminat
arkadaşlar evli olan bir kişi başkasıyla birlikte olduğunda diyelim adam gitmiş eşinden başkasıyla birlikte olmuş adamın eşi birlikte olduğu kadından tazminat talep edebiliyor,bu tazminatın gerekçesi nedir zira insanın başkalarının hakkını yemediği sürece hayatını istediği gibi yaşama prensibine göre istediğiyle sevişme hakkı vardır şayet evliyse evliliğin getirdiği yükümlülükleri yerine getiriyorsa yani eşini bakıyor ve ilgileniyorsa bir sorun teşkiletmemesi gerek bu tazminat neden onu anlamış değilim.
Cevap: evli olan kişinin başkasıyla birlikte olduğunda ödenen tazminat
eşinde gitse başkasıyla sevişse sana karşı görevlerini yapsa olurmu?
saçmalıyorsun görevlerin arasında sadakatta var... ne biçimsoru bu
Arkadaşım gerçekten zor bir soru ama senin bence daha öncelikli anlaman gereken şeyler var. Mesela ilkokulda öğretilen 'noktalama işaretleri nelerdir, ne işe yarar' ya da 'bir hukuk forumu nedir, ne işe yarar, burda bir sürü sorunu olan insan sorularına cevap ararken, ben neden trollük yapıyorum' gibi... Gerçekten açtığın başlıklar hakkında oturup ciddi ciddi düşünüyor musun?
Ben sana neden cevap yazıyorum o da ayrı bir konu ama açıklanabilir...
açtığın konu etik bir konudur hukuk konusu değil cevap yazma gibi bi lüksün yok sana cevap yazdiyen olmadı.
herahngi bi sıkıntı yoksa mahkemeyi kazanırsın. hakime aynen böylesöyle herkes istedsiğilyle sevişir de o sana gerekeni anlatır.
sadkat nedir eşini düşünmek onu maduretmemek hastalandığın zorzamanlarında yanında olmaktır yoksa cinsel olarak sadece onunla birlikte olmak değildir zira hiç bir eş bir kişiye sadece benimle beraber olacaksın diye bir zorlama yapamaz bunun nedeni insanın hayatını başkalarının hakkını yemeden istediği gibi yaşama hakkının oluşudur bu yüzdendirki istediğiyle sevişme hakkı vardır,böyle bir yasak yoktur isteyen istediğiyle sevişir ama kimsenin hakkını yiyemezsin evliysen eşini maduredemezsin ama başkasıyla birlikte olabilirsin.