Öğrenciyi tehdit eden öğretim görevlisi
merhabalar,
diksiyon problemi olan deyim yerindeyse fiber net reklamlarını aratmayacak hızda konuşan bir hocamız var. dediğinden bir şey anlaşılmadığı gibi, sorulduğunda da sinirlenen, kendi yetisizliğini kamufle etmek için, ego tatminini öğrenciler üzerinden yapan biri. sınıftan 10 kişi benden önce izin isteyip sınıftan ayrıldı. ben izin istediğimde yollamayacağını çıkarsam da yok yazacağını söyledi. "tamam yok yazın" diyerek sınıftan ayrıldım. ayrıldıktan sonra da adımı sormuş, sınıftakiler söylemeyince de herkesi yok yazacağını! ve hatta gerekirse takip edip benle takılan herkese takacağını, 50 kişi önünde çocuksu ve açık bir şekilde belirtmiştir. bunlarla ilgili olarak yapmam gerekenler nelerdir?
kendisi şuanda o dersi veren 2 hocadan biri. sınavda eşitsizlikle karşılaşırsam, sınav sonucumun sadece maddi(soru başı verilen puan toplamı) olarak değerlendirileceğinin farkındayım. sınav kağıdını görme gibi bir hakkım var mı? kısacası baştan sona izlemem gereken yol nedir?
teşekkürler.
NOT : ikinci öğretim olduğu için eve 20dk erken gitme pahasına ara vermeden her hafta 2 saat arka arkaya blok ders işlemekte kendisi.
Cevap: Öğrenciyi tehdit eden öğretim görevlisi
küçük bir arama yaptım, nedense bu ve benzer konular yanıtsız kalıyor. anlamak güç gerçekten.
Cevap: Öğrenciyi tehdit eden öğretim görevlisi
Böyle bir hakkın var. Sınavdan sonra en fazla 5 iş günü içinde dilekçe yazıp itiraz etme hakkına sahipsiz.