-
Darp
Eşim Bundan 6 Ay önce Evi Terk Etti Ve Annesini Yanina Gitti.
Bende 4 Günsonra Yanlarina Giderek Barişmak Istedim Ama Annesi Ve Ablasi Olmaz Dedi Bende Kizimi Alip Evden çiktim.
Bunlar Benim Arkamdan Savciliğa Gidip şikayetçi Olmuşlar Kizimi Kaçirdi Bizi Dövdü Diye.kiz Konusinda Velayet Olmadiği Için Savci Bir şey Yapamam Demiş Ama Darp Konusinda Rapor Istemiş.bunlarda Devlet Hastanesine Gidip
Bir Rapor Almişlar Ve Raporda 11 Madde Var Bu Maddelerde çürük,kesik,kirik,çikik Vs Bir şeyin Olmadiği Sadece çok Basit Bir Tibbi Müdahale Ile Geçiştirilecek Bir Durum Demiş.savcida Burapora Göre Benim Hakkimda Dava Açti.şu An Boşanma Davamda Devam Ediyor.ben Bir şey Yapmadim Ama Alinan Bu Rapor Dan Ceza Alirmiyim.avukatim Bu Duruma çok şaşirdi Ve Buradan Bir şey çikmaz Dedi.ben Boşanmak Istemiyorum Diye Oluyor Bütün Bunlar.sizin Fikriniz Nedir Acaba.bana Bilgi Verirseniz Sevinirim.
-
Dilek Hanim Bakin Ben Bu Yazimda Raporun Içeriğini Bilmeden Yazdim Burada Bana Yardimci Olab Arkadaşlar Içeriğini Bilmediğimiz Konuda Yazamayacaklariniu Söyledikleri Için Yeni Bir Form Açtim özür Dilerim.şimdi Rapor Elime Geçti Bende Raporun Içeriğini Yazma Gereği Duydum.saygilarimla
-
Aykut Bey,
Durumunuzu ve heyecanınızı anlayabiliyorum fakat lütfen avukatınızla görüşünüz bu meseleleri. Dosya hakkında, sadece rapora dayanarak yorum yapmak inanın çok zor hatta imkansız, olayda değerlendirilmesi gereken birçok nokta vardır mutlaka. Bu yüzden benden hakim yerine geçerek karar vermemi beklemeyiniz. (Ayrıca lütfen sorularınızı isim zikrederek şahsa yöneltmeyiniz, forumlar herkese açıktır.)
Saygılarımla.
-
Haklisiniz Ama Ben Sizi Hakim Yerine Koyma Gibi Bir Düzüncem Yok.yanliş Anladiniz Beni Ben Avukatimla Görüştüm Ve Burapordan Bir şey çikmaz Dedi Bana Ben Bir De Bu Konuda Sizin Deneyimlerinizinden Ve Mesleki Bilginizden Yararlanmak Istedim.basit Bir Tibbi Müdahale Diyor Fakat Raporda Göreceğiniz Gibi şikater Formuna Yazdim Rapor Içeriğini Hiç Bir şey Yok Yazilan Maddelerde Yani Kayda Değer Bir şey Yok Fakat Son Maddede Basit Bir Tibbi Müdahale Ile Tedavi Edilir Demesi Beni Nasil Bir Duruma Sokar Sizce Onu öğrenmek Istedim.saygilar;
-
1-darp Ve Cebir Izine Rastlanmadi.
2-vücuduna Aci Veren Veya Sağliğinin Yada Algilama Yeteneğinin Bozulmasina Neden Olan Bir Durum Yoktur.
3-duyularindan Veya Organlarindan Birinin Işlevinin Sürekli Zayiflamasina Neden Olan Bir Durum Yoktur.
4- Konuşmasinda Sürekli Zorluğa,yüzünde Sabit Ize,yaşamini Tehlikeye Sokan Bir Duruma,yüzünde Sürekli Değişikliğe Rastlanmamiştir.
5- Duyularindan Veya Organlarindan Birinin Işlevinin Yitirilmesine, Kanuşma Yeteneğinin Kaybolmasina Nedne Olan Bir Durum Yoktur.
6- Iyileşme Olanaği Bulunmayan Bir Hastaliğa Veya Bitkisel Hayata Girmesine Neden Olan Bir Durum Yoktur.
7-çocuğunu Düşürmesine Neden Olan Bir Durum Yoktur.
8-kişi üzerinde Etkisi Basit Bir Tibbi Müdahale Ile Geçiştirilecek ölçüde Hafiftir.
Durumu Bildirir Ayrintili Adli Kanaat Raporudur.
Tabiyki Benim Avukatim Var Ve Bu Duruma şaşirdi.çünki Savciliğa Verkleri Ifadelerde Benim Onlara Vurmadiğimi Sadece Ittiğimi Söylemişler.ben Olanlardan Habersiz Kizimi Gezdirmeye çikmiştim Ve Zaten Ayni Gün 3-4 Saat Sonra Kizimi Onlara Teslim Ettim.bu Rapordan Ben Ceza Alirmiyim.bu Rapor Benim Boşanma Davami Etkilermi Ben Boşanmak Istemiyorum çünki.ben Bu Rapora Göre Ceza Alirmiyim.
Bana Bilgi Verirseniz çok Memnun Olurum.basit Tibbi Müdahale Nedir Onu Bile Bilmiyorum.kendi Kendilerine Bir şey Yapmişta Olabilirler Ama Bilemiyorum.saygilarimla.