Adli tıp muayenemi oldum şimdi de 3 hafta müşade altında kalacağım
Adli tıp muayenemi oldum şimdi de 3 hafta müşade altında kalacağım.
işlediğim ufak bir suçtan dolayı suç bile sayılmaz.adli tıpta muayene olmuştum cezai ehliyetim var mı yok mu diye?daha sonra şimdi de 3 hafta müşade altında kalacakmışım?bana orada ne yaparlar?zaten hastayım şimdiden korkmaya başladım???
hastalığım gerçekten çok ağır mı ki beni müşade altında tutmak istiyorlar?
bu konuda tecrübeleri olan birileri yok mu?
işlediğim ufak bir suçtan dolayı suç bile sayılmaz.adli tıpta muayene olmuştum cezai ehliyetim var mı yok mu diye?daha sonra şimdi de 3 hafta müşade altında kalacakmışım?bana orada ne yaparlar?zaten hastayım şimdiden korkmaya başladım???
hastalığım gerçekten çok ağır mı ki beni müşade altında tutmak istiyorlar?
bu konuda tecrübeleri olan birileri yok mu?
Cevap: Adli tıp muayenemi oldum şimdi de 3 hafta müşade altında kalacağım.
Genelde pazartesi günü yatıs yapıyorlar,cuma günüde bırakıyorlar.Yani genelde 3 hafta kalmıyorsun.3 hafta maksimum süre.Moralini bozmak değil amacım ama,Bana dünyanın sonu neresi deseler ADLİ TIP GÖZLEM İHTİSAS DERİM.Hücre gibi.Saat yok.Pislik içinde,TV vs zaten yok.Yarın saatlik yemek dısında 25 m2 odada 5 kisi ile kilitlisin.İmkanın varsa yanında para bulundur.Sigara falan kullanıyorsan almadan girme.Günde bir kez gardiyanlar gelip kantin siparisi alıyor.Sigara,su,bisküvi gibi..Yanında pijama dısında kıyafet götürme.Zaten vermiyorlar.Allah kolaylık versin.