Istifa ettikten sonra polislige geri donus mumkun mu?
Merhaba ben pomem mezunu olarak polislik meslegine basladiktan iki bucuk yil sonra butun kanuni sartlara uygun olarak istifami verdim ve gereken bekleme suresini de tamamlayarak istifa etmis bulundum. istifa ettikten hemen sonra yurt disinda ciktim yaklasik bir yildir yurt disindayim fakat geriye donup tekrar polis olmayi dusunuyorum acaba bu mumkun mudur? kanuni olarak mumkun oldugunu biliyorum fakat emniyetin uyguladigi farkli tavirlar yani istifa edenleerin tekrar meslege alinmamasi gibi tavirlar sergiledigini biliyorum. cesitli sebeplerden dolayi meslekten atilanlar bile geriye donebiliyorken biz kanuni sartlari yerine getirerek istifa edenlerin neden farkli tavirlarla karsi karsiya kaldiklari konusunu hala anlamis degilim. eger bu konuda bir bilgisi olan yada emsal gosterecekk bir dava bilen varsa ve yardimci olursa cok sevinirim. tesekkurler...
Cevap: Istifa ettikten sonra polislige geri donus mumkun mu?
Merhabalar arkadaslar actigim konu baya bi okunmus fakat herhangi biri bir seyler yazmamis. lutfen bu konuyla ilgili olarak bilinen her turlu bilgiye ihtiyacim var yada emsal olarak gosterebilecegim bir yada birkac olaya ihtiyacim var yardimci olursaniz cok cok cok sevinirim simdiden tesekkurler...
Merhaba arkadaşım. Polisliğe geri dönüş yapabildinizmi acaba?
Müracaatınızı yaparsınız, reddedilir ise, işlemi yargıya taşıyabilirsiniz.
ben de çok merak ediyorum
- - - Updated - - -
dönebildiniz mi acaba?