Cevap: merhaba arkadaşlar 2 yıl 3 ay ceza aldım.
Geçmiş olsun dostum.Aile içinden birisi mi yaraladığın nitelik unsuru falan var galiba,yoksa kesici delici yada ateşli silahla mı yaraladın ?
Kol bacak çeşitli uzuvları kullanamaz hale mi getirdin ? Valla dostum Allah acil şifalar versin.
Evet 2/3 yatma olayı var.Ama şartlı tabi ki, cezaevindeki iyi hal den yararlanma olayı o.Cezaevinde olay çıkartmaz bulaşmazsan dediğin gibi 3 de 2 sini yatıyorsun.Yani 2 yıl 3 ay değilde 1 yıl 6 ay yatacaksın.İnşallah o hastalık cezaevinde başına iş açmaz.Tabi cezaevinde psikolojik olarak rahatsızlığı olanlar istanbul da sanıyorum tedaviye gönderiliyor.Psikolojisi bozuk mahkumlar böylelikle tehlikeli olmadan önleniyor.
Cevap: merhaba arkadaşlar 2 yıl 3 ay ceza aldım.
Yargılanma sırasında mahkeme heyetine bipolar hastalığınla ilgili bilgi verip kayda geçirttinmi.Herhangi bir rapor,tedavi belgesi sundunmu.Eğer sundun ve Hastane yada adli tıp kurumuna gönderilip TCK32 MADDESİNE göre cezai ehliyetin olup olmadığına dair rapor aldırılmadıysa yargıtay bozar,elbet sen bunu belirten itirazı yaptıysan.Ama yok dosyanda böyle bir veri yoksa bozması zor gözüküyor.