2547 nin 35. maddesi gereği bir üniversite adına bir başka üniversitede lisans üstü eğitim yapmak üzere görevlendirilmiş asistanların, ödemekle yükümlü oldukları paranın iptaline yönelik bir karar var mıdır?
Printable View
2547 nin 35. maddesi gereği bir üniversite adına bir başka üniversitede lisans üstü eğitim yapmak üzere görevlendirilmiş asistanların, ödemekle yükümlü oldukları paranın iptaline yönelik bir karar var mıdır?
35. madde gereği görevlendirilen araştırma görevlilerinin imzaladıkları senetlerin geçersiz olduğuna dair Danıştay ve Yargıtay kararları mevcut. bu belgeleri www.memurlar.net adresinde Akademik Personel başlığı altında bulabilirsizniz.
Bahadır Kara
Bu konuyla ilgili memurlar.net adresinde 4-5 tane mahkeme kararı mevcuttur..
Merhaba siz 35. madde arastirma gorevliliginde istifa mi ettiniz...memurlar. net iyi ve kotu sonuclar var ney gore degismis anlamadim...eger bir bilginiz varsa ve istifa ettiyseniz beni bilgilerndirimisiniz? tesekkurler
Alıntı:
Ekleyen: Nurtenİ*-*03/03/2004*:* 11:27:12