Merhaba
Benim sorunum şu şekilde
Kendimize ait olan ve içinde kiracıların oturduğu binada, Bir kiracıdan herkes şikayetçi evde fuhuş vb. şeylerin olduğundan şikayetçiler ki bu doğru bu kiracıyı bina yönetimi olarak nasıl çıkartabiliriz?
Printable View
Merhaba
Benim sorunum şu şekilde
Kendimize ait olan ve içinde kiracıların oturduğu binada, Bir kiracıdan herkes şikayetçi evde fuhuş vb. şeylerin olduğundan şikayetçiler ki bu doğru bu kiracıyı bina yönetimi olarak nasıl çıkartabiliriz?
Evde fuhuş yapıldığını farkettiğiniz uygun bir zamanda polise ihbar ederek başlamanız uygun olmaz mı?
Belki bu durumda "mekan" ları afişe olduğundankendiliklerinden gidebilirler.
Evi bir Zabıta Memuru işletiyor evde birde Azeri uyruklu kadın var Eşim diyor tamam diyoruz eşinse evlilik cüzdanını göster onuda göstermiyor binadakiler giren çıkan belli değil diyor .
Çok ağır bir itham bu. Azeri uyruklu bir kadın, bir zabıta memuru ile evli (ya da birlikte yaşıyor) olabilir ve eve arkadaşları geliyor olabilir.
Herkesin evine arkadaşları gelir. Diğerlerinin çevresi ile bu ailenin çevresi farklı olduğundan yanlış anlaşılıyor olabilir.
Bir de biri bana evlilik cüzdanıı göster dese; kesinlikle göstermem ve çok sinirlenirim. Kimsenin öyle bir zorunluluğu yok ki. Ayrıca kanunlarımıza göre aynı evde yaşamak için evli olmak gibi bir zorunlulukları da yok.
Sonuç olarak;
Kadınlar erkeklere nazaran daha karmaşık, biz erkeklerin kolayca anlayamayacağı kadar yüksek zeka ürünü ama çok zaman önyargılı düşünürler. Bu yüzden bence siz eşinizden ayrı ve ondan habersiz olarak, kendi başınıza yukarıda yazdığım şekilde bir önyargı ile olayı irdeleyin ve gözlemleyin. Gerçekten böyle bir şey varsa zaten anlarsınız.
Eğer öyle bir şey varsa da, dediğim gibi 155'e telefon ederek bile sonuç alabilirsiniz.