Telefonum kullanılarak tehdit mesajları gönderilmiş.
Merhaba, bugün bir tanıdığım telefonumu kullanarak ayrıldığı nişanlısına tehdit mesajları yollamış. Bu durumu ben sonradan fark ettim. Daha önce ayrıldığı nişanlısı savcılığa suç duyurusunda bulunmuş ve ben bu durumdan oldukça rahatsız oldum. Kendimi zan altında bırakmak istemiyorum. Benim yapmam gereken ekstra bir şeyler var mı? Yoksa bu durum için endişelenmemeli miyim? Bu konuda beni aydınlatırsanız çok sevinirim. Zira suçlu durumuna düşmüş olmaktan korkuyorum.
Şimdiden çok teşekkür ediyor,
İyi günler diliyorum...
Cevap: Telefonum kullanılarak tehdit mesajları gönderilmiş.
Savcı sizi de çağırırsa durumu söylersiniz...sizin endişe etmeniz gereken bir durum yok...
çünkü olayın sizinle alakası yok...ayrıca sizi çağıracaklarını sanmıyorum.
Çok teşekkür ederim; cevapladığınız için.
İyi günler.
Herhangibir hukuki bilgiye sahip olmamakla birlikte;
o mesajların sizin üzerinize kayıtlı bir telefondan gönderilmesinden dolayı savcılık mutlaka sizin en azından ifadenize başvuracağını düşünüyorum.
Sonuçta savcı sizin olay ile bir ilginizin olmadığına kanaat getirmesi için ifadenize başvuracaktır diye düşünüyorum, çünkü ortada bir suç var ve sizin isteminiz dışında olsa bile sizin telefonunuz bu olaya aracılık etmiş. Şahsen sizin yerinizde olsam direkt savcıya kendim gidip en azından kalemi ile görüşüp bilgi almak isterdim.