Cevap: Boşanma davam hak.
öncelikle çok geçmiş olsun,zarraın neresinden dönerseniz kardır.anne babbnızı tanık olarak gösterebilirsiniz,iddialarınız ispat ettiğiniz sürece iztediğinizii alırsınız.altınlaar da zaten sizin hakkınız kanunen.ama nalaşcaksanız da bence altınlardan vazgeçip bir an önce boşanmanız en güzeli içünkü çekişmeli olursa inanın çok sürer ve çok yıpranırsınız..herşey gönlünüzce olsun.
cevabın için tşk ederim, fakat anlaşma taraftarı oldum çok komik bi rakam teklif etti, böyle olmamalı...
haklarım ne ise hepsini almak istiyorum, evt süreç uzunmuş ama inan şu yaşadığım 2 aydan daha kötü olamaz...
Erkekler böyledir, 10 sene bile peşinden koşar ama atı alan üsküdar'ı geçtikten sonra dünya ters-düz oluverir.. Dayak, küfür, küçümseme, hakaret, aşırı kıskançlık haricinde sadece ilgisizlik baş gösterseydi çocukda doğardı, evlilikte bitmezdi.. Hep söylemişimdir, aşk evliliği yanlış doğrusu mantık evliliğidir.. Biz severek evlendik malesef :utangac
haklısınız, ben bu erkeklerin ne istediğini hiç anlamadım hiç anlayamayacağımda sanırım....
geçimsiz ve zor biriyle hayatımın hatasını yaparak evlendim ve boşanma aşamasında
hatamın bedelini ödüyorum sanırım...Onun yanına da kalsın istemiyorum...
Sayın "duygular50" zor şeyler yaşamışsınız kimse bu şekilde bir evlilik yapmak istemez, hayat sizin hayatınız istediğiniz gibi yön verebilirsiniz ancak içinden çıkılmaz sancılı bu süreci içinizde intikam duyguları besleyerek daha da zor hale getirip hayatınızı daha da zindan etmeniz ne kadar doğru, hak ettiğinizi düşündüğünüz şeyleri talep etmek en doğal olandır ancak karşı taraftan intikam almak isterken düşünmediğiniz şeylere maruz kalmak ta istemezsiniz sanırım, her zaman uzlaşmacı olmak ve insana kendimize yakışanı yapmak daha doğru olmaz mı ? fazlasını almak için fazlasını vereceksiniz , ne kadar mücadele eder ve kendinizi tüketirseniz o kadar fazla alacaksınız diye bir kural yok , yıprandığınız geçen hayatınız daha büyük kayıp.Elbette mücadeleyi bırakın demiyorum ama önce sağlığınızı, psikolojinizi düzeltmeye sonrasında korumaya çalışın.Ben bir erkek olarak 10 küsür yıllık evlilik ve 2 çocuktan sonra 2 yıldır bu süreci en sancılı şekliyle yaşıyorum ve siz henüz yolun başındasınız ya çocuğunuz olsaydı o zaman ki durumunuzu düşünebiliyormusunuz, en kısa sürede bu işten kurtulup yeni bir hayat kurmaya bakın, bazen kaybetmek kazanmaktır.
Saygılarımla.
Alıntı:
scorpion35 rumuzlu üyeden alıntı
Sayın "duygular50" zor şeyler yaşamışsınız kimse bu şekilde bir evlilik yapmak istemez, hayat sizin hayatınız istediğiniz gibi yön verebilirsiniz ancak içinden çıkılmaz sancılı bu süreci içinizde intikam duyguları besleyerek daha da zor hale getirip hayatınızı daha da zindan etmeniz ne kadar doğru, hak ettiğinizi düşündüğünüz şeyleri talep etmek en doğal olandır ancak karşı taraftan intikam almak isterken düşünmediğiniz şeylere maruz kalmak ta istemezsiniz sanırım, her zaman uzlaşmacı olmak ve insana kendimize yakışanı yapmak daha doğru olmaz mı ? fazlasını almak için fazlasını vereceksiniz , ne kadar mücadele eder ve kendinizi tüketirseniz o kadar fazla alacaksınız diye bir kural yok , yıprandığınız geçen hayatınız daha büyük kayıp.Elbette mücadeleyi bırakın demiyorum ama önce sağlığınızı, psikolojinizi düzeltmeye sonrasında korumaya çalışın.Ben bir erkek olarak 10 küsür yıllık evlilik ve 2 çocuktan sonra 2 yıldır bu süreci en sancılı şekliyle yaşıyorum ve siz henüz yolun başındasınız ya çocuğunuz olsaydı o zaman ki durumunuzu düşünebiliyormusunuz, en kısa sürede bu işten kurtulup yeni bir hayat kurmaya bakın, bazen kaybetmek kazanmaktır.
Saygılarımla.
Merhaba,
Bu düşündüklerinizi düşünmedim değil...Ben hep anlaşma taraftarında oldum ama karşı taraf beni aptal yerine koyarak komik rakamla tepki vermesi canımı sıktı...
Ben zaten davamı açarak süreci başlattım..Şeriatın kestiği parmak acımaz diyerek herşeyi bu sürece bağlamış değilim...Psikolojim ailemle düzeldi, kendime uğraş bile buldum...Hatta onu unuttum bile....Sadece soyadını taşıyorum...Ondan kısa sürede kurtulmak istiyorum eğrisiyle doğrusuyla....Hayatımı birine adayarak yaşayamam zaten..Ben daha değerliyim...
evet bazen kaybetmek kazanmaktır....Bu cümleyi hep düşünücem...