Adli Sicil Kaydı Çıkartırken GBT kaydıma bakılır mı?
Arkadaşlar merhaba,
ben işe başlıycam yakında adli sicil kaydı çıkartmam gerekiyor. hakkımda e-mail ile hakaretten açılmış bir dava var. İfadeye gitmedim sanırım mahkeme yakalama kararı çıkartmış. Şimdi adli sicil kaydı çıkartırken benim GBT eme bakarlar mı oradaki memurlar. Arama görülürse işe başlayalım derken iş yerine karizmayı çizdirmeyelim ilk günden. Şirket bana şirketin arabası ile adliyeye götürürüz çıkartırız dedi. Sen başla dedi. Takım elbiseyi giyip gitcem karizmayı çizmek isteimyorum. Rica etsem yardımcı olur musunuz? Bir avukata vekalet versem çıkartsa olur mu?
Cevap: Adli Sicil Kaydı Çıkartırken GBT kaydıma bakılır mı?
Şu anda aranıyor durumdasın.Zaten adli sicili kazasız belasız çıkarsan bile her an karizmayı çizdirme ihtimaliyle yaşadığını hatırlatırım:)İlk kontrolde gözaltına alınman ihitmal dahilinde.Hakkında kensinleşmiş hüküm varsa o da adli sicilde görünecektir.Ben şehsen bu durumdaki arkadaşlara önce durumlarını netleştirmelerini sonra işlerine güçlerine bakmalarını tavsiye ederim.İyi forumlar.
ilk kontrol dediğiniz? kesinleşmiş karar yok. hakkımı savunacak param yok. avukata vercek param yok ki parasız nasıl savunayım kendimi. ben şimdi adliyeye gitsem kayıt çıkarsam hakkımda kesinleşmiş bir mahkeme kararı yoksa arama kaydımı oradaki memurlar görür mü?
daha önceden sabıkan yoksa ceza almamışsındır zaten.
adli sicil sabıka kaydını çıkartabilirsin. korkmadan git bisıkıntı olmaz hem olursada zaten baştan olsun.
elbet birgün gerçekle yüzleşeceksin.