İşten çıkma sonucu alıcaklarımı alamama...
Öncelikle herkese merhabalar
02.03.2012 tarihinde kendimce nedenlerden dolayı 5 aydır çalıştığım işyerinden ayrılmak istediğimi,işverenime sözlü beyan ederek ayrıldım,çıkış işlemleri için yarın gelmem söylendi(03.03.2012) ama gelip gelemeyeceğimi bilmediğimden ne zaman gelebilirsem dedim ve artık işe gitmemeye başladım.
07.03.2012 Tarihinde işverenimle konuşmaya gittim çıkış işlemi için ne yapmam gerektiği hakkında beni işyerinin şefine yönlendirdi ve şef muhasebeden gelen bi kağıt verdi elime ve imzalamamı istedi,bende kağıdı okuduğumda yazan maddede hiçbir alacağım yoktur ve hak talep edemem gibisinden bi madde vardı,benimde içime sinmediğinden imzalamayı kabul etmedim ve işverenımın yanına gittim,imzalayıp imzalamadığımı sordu bende imzalamadığımı beyan ettım gerekçesiyle şubat ayı maaşımı ödediğiniz taktirde imzamı atarım dedım,imzaladıktan sonra yatırcağını dile getirdi bende kabul etmedim,önce alıcağımı verin öyle imzalamayı kabul ederim dedim,bi kaç hakarette bulunduktan sonra eğer sen imzalamıyosan bende alıcağını yatırmıyorum ve sana 1 hafta 10 gun içerisinde haber vermediğinden dolayı ıhbarname göndercem noterden diyip beni başından savdı..Belirtmek isterim ki işe başladığımda hiçbir sözleşme imzalamadım sadece sgk kaydım yapıldı,benim bu durumda ne yapmam gerekir,emeğimi almak istiyorum.
İyi forumlar herkese..