Bahçe Katı bahçe kullanım hakkı
Merhaba bundan 1 ay önce 0 bir binada bahçe katında bir daire aldık. Daire arka cepheye bakıyor ve yaklasık 4 metre genişliğinde ve bina boyu boyunca uzanan bahçe kullanımı var. Bahçenin bir kenarı kapalı otoparkın rampasına bakıyor yani ordan geçiş yok..digeri de bina giriş merdivenin altına bakıyor.O kısımdan da geçiş yok. Bizim tarafa geçiş ancak bahçe katı olan diger on cepheye bakan dairenin bahcesine girince mumkun olabiliyor.. Bina once cephesien bakan komsumuzun kopegi var, kendi cephesine bakan kısmı kapatıp masa sandalye koydular ve kopekleri ile biziim taraftada oynuyorlar. daire içine cok gurultu geliyor...Burdaki bahce kullanımı kime aittir.. ben saksı vs gibi bazı bolucu seyler alıp kopegin bizim tarafını gecisini onlemek istiyorum birsekilde..cunku benim de 2 yasıdna bir kızım var ben de onun rahat oynayabilecegi bahce kullanımı olacagını dusunerek aldım bu daireyi..acıkcası kopegin rahat rahat dolasabildigi bir mekanda kızımı evimin onune rahat salamam..bu durumda ne yapmalıyım
Cevap: Bahçe Katı bahçe kullanım hakkı
Verdiğiniz bilgiler ile yorum yapmak imkânsız yetersiz bilgi.
1- bahçe Tüm kat maliklerinin ortak alanımı?
2- bahçe sizin tapunuzda size aitmi sizin kullanımınıza tescillimi?
vs.