Sigortasız Çalıştırılma + Kıdem tazminatı + İhbar tazminatı + Fazla mesai
Merhaba,
8 Eylül 2009 tarihinde sigortasız olarak özel bir giyim markasında işe başladım.
11 Ekim 2010 tarihinde de Mağaza Müdürü tarafından haksız yere işten çıkartıldım.
Çalıştığım süre boyunca sigortam yoktu.Maaşımı elden alıyordum.İşten çıkartılırken ne ihbar tazminatım ne de kıdem tazminatım ödenmedi.Ayrıca günde 8 saat değil 10 saat çalıştırılıyordum..
Siz değerli büyüklerimin yardımına ihtiyacım var..
Eski çalıştığım işyerine karşı hangi haklarımı,ne şekilde talep edebilirim ?
Aradan 2 sene geçmiş olması birşeyi değiştirir mi ? Haklarımdan mahrum olur muyum ?
Cevap: Sigortasız Çalıştırılma + Kıdem tazminatı + İhbar tazminatı + Fazla mesai
94 kişi konuyu okumuş ama 1 kişi bile cevap yazmamış..gerçekten şaşırtıcı derecede yardımsever olmuşuz :alala
Cevap: Sigortasız Çalıştırılma + Kıdem tazminatı + İhbar tazminatı + Fazla mesai
Alıntı:
ugurcoskun rumuzlu üyeden alıntı
Merhaba,
8 Eylül 2009 tarihinde sigortasız olarak özel bir giyim markasında işe başladım.
11 Ekim 2010 tarihinde de Mağaza Müdürü tarafından haksız yere işten çıkartıldım.
Çalıştığım süre boyunca sigortam yoktu.Maaşımı elden alıyordum.İşten çıkartılırken ne ihbar tazminatım ne de kıdem tazminatım ödenmedi.Ayrıca günde 8 saat değil 10 saat çalıştırılıyordum..
Siz değerli büyüklerimin yardımına ihtiyacım var..
Eski çalıştığım işyerine karşı hangi haklarımı,ne şekilde talep edebilirim ?
Aradan 2 sene geçmiş olması birşeyi değiştirir mi ? Haklarımdan mahrum olur muyum ?
şu konuya cevap yazacak 1 Allahın kulu yok mu ???????
Alıntı:
ugurcoskun rumuzlu üyeden alıntı
şu konuya cevap yazacak 1 Allahın kulu yok mu ???????
Allah kullarından bir çoğu bir çok kez benzer soruyu yanıtlamış , aynı soruyu soracak üyelerin de konuyu açtığı kategori altında , acaba daha önce sorulmuş benzer sorular varmıdır diye bakmış olabilir mi acaba diye düşünmüş olablirler mi acaba?