Cevap: Arkadaşımın ihaneti...
Amin saol arkadaşım bu konuda bilgisi olan avukat arkadaşlarımızdan cevap bekliyorum
Allah yardım etsin , hukukçu değilim ama aracı alabileceğini sanmıyorum.
Bu kişinin yalan ifade vermesi belki işine gelebilir .Tanımadığını söylemiş , " tanıyorum araç benim kullanması için ona vermiştim dese " elindeki belgeler de bunu gösterdiği için aracı alabilme şansın yok. Adam doğrudan senden kurtulmak için iftira atmışa benziyor.
Sen sadece hırsız olmadığını ispatlayabilirsin mahkemede. (Umarım) Hakimlerin sağı solu hiç belli olmuyor kafalarına göre kararlar veriyorlar.Bu ne davasıydı ? Hırsızlık mı yoksa sen araba benim di diye dava falan mı açtın ?
Hırsızlık davası ben dava açmadım elimde belge ve şahitler olduğundan sorduğum her kişi aracımı alabileceğimi söylüyor bi kaç avukatta öyle dedi burdaki avukat arkadaşlardanda yorum bekliyorum mahkemeye çok az bi zaman kaldı
3 yıldır sigorta vergi kasko v.s. gibi şeyleri nasıl ödediniz?
Bunlar delil olabilir belki.
Cevap: Arkadaşımın ihaneti
son ödediğim sigorta ve faturlar ruhsatın içindeydi polis iade etmedi başvurduğum danışdığım avukat arkadaşlar avukata bile gerek yok sen şahitlerinle arabanı geri alırsın diyorlar bende şaşırdım o nedenle cevap bekliyorum sorularıma!!!
Cevap: Arkadaşımın ihaneti
Verdiğiniz bilgiler yetersiz. Size cevap vermek isteyenlerin istediği ek bilgileri ise vermiyorsunuz. Nasıl cevap alacaksınız ki?
3 yıldır araba sizde ise, bu sırada vergi ve sigortaları kim ödedi? neyle ödedi? kartla mı? peşin mi? bankadan mı?