Hayalimi gerçekleştirmek için çok geç mi kaldım?
Öncelikle site çalışanlarına kolay gelsin diyorum :)
Benim küçüklükten beri içimde hukuk okuma aşkım vardı ama bazı sebeplerden dolayı olmadı yaşım oldu 25
Bu sefer hayalimi gerçekleştirmek için yola koyuldum ama yaşım oldu 25 sizce çok mu geç kaldım ?
Cevap: Hayalimi gerçekleştirmek için çok geç mi kaldım???
Ben Hukuk Fakültesi'ne girdiğimde 28 yaşında ve bir kız çocuğu babasıydım.
Benim evim, arabam, düğün masrafımı karşılayacak babam, dayım vs. var derseniz düşünülebilir, yoksa okuldu, askerlikti, stajıydı derken başlama çizgisine 30-32 yaşında geleceksiniz.Birşeylere 40 yaşında sahip olmaya başlayabilirsiniz kendi çalışmanızla.Benim şahis fikrim okumanın yaşı vardır oda 5-25 yaş arasıdır.Kolay gelsin.
1963 doğumluyum. 1 Nisan'da üniversite sınavına gireceğim. Sınava girme amacım ise buradaki hukuk fakültesinin öğrenci aldığı puana ne kadar yakın bir puan alacağımı görmek. Eğer yakın bir puan alırsam; sınavlara hazırlanıp bir dahaki sene hukuk fakültesine girmek.
Dolayısı ile eğer siz girmezseniz benim şansım bir nebze daha artar. Siz girmeyin; çok geç kalmışsınız okumak için :D
Evet çalışmalarım tam gaz devam ediyor :)
O kadar güzel bir hayal ki bende şuanda sigortacıyım ve benimde hukuk fakultesi okuma hayalim var. yaşım genç olsada yapabilirmiyim, başarabilirmiyim, nereye kadar gidebilirim gibi tereddütlerim var