Temyize Gitti Hala Gelmedi
Merhabalar. Boşanma ile ilgili dava açılmıştı ve kazandık. Karşı taraf hakim beyin vermiş olduğu 5.000 TL tazminatı kabul etmeyip, temyize gönderdiler. Ağustos 2011 tarihinde temyize gitti. Avukat ile görüştüğümüzde lafı karıştırıyor. Ne zaman gelir temyiz, ya da nerden öğrenebilirim ? Yardımcı olursanız sevinirim.
Avukat hanım daha önce de bizim kazanmış olduğumuz nafakanın bir aylığınıda almıştı, o kadar davanıza girdim diye ve bunu saklamıştı. Yine öyle bir durum olabilceğinden şüpheleniyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Cevap: Temyize Gitti Hala Gelmedi
Yardımcı olacak kimse yokmu ?
Cevap: Temyize Gitti Hala Gelmedi
mrb,ağustosta temyize giitityse henüz sonuçlnammamsı normal+zaten ağustosta temyiz edince de hemen yargıtaya ulaşmıyo ekimde ancak ulaşmıştır.benim davam martta temyiz ettik ve mayısta yargıtaya gitmiş,düşün
ün artık+benim davam henüz sonuçlanmadı,siiznki de daha 6-7 ay beklersiniz.eğer yargıtay sosya numaranızı biliyasanız yargıtay dosya sorgudan sorgularsınız,eğer ki bilmiyosanız uyap sitesine girin ,ordan imzasız giriş yapark t.c no ile dava dosya numaarnızı öğreniyosunuz o numarayla da yargıtayın dosya sorgu bölümünden "yerel mahkeme bilgileri ile sogula"kısmından sorgulma yapabiliyosunuz.