Başka hesabımın mailini hatırlamıyorum. O hesap ile sorduğum soruda özel bilgilerim var ve birileri bunu kullanmak üzere.
Merhaba, hukuki sebepler yuzunden onceki hesabimla gonderdigim postu sildirmek istiyorum.
2007 yilinda xxxxxxxx nickiyle aileme dair ozel bilgilerin yer aldigi bir post gondermistim.
Ne var ki artik o hesabimin ne mailini, ne sifresini, ne de o mailin sifresini hatirliyorum. O nick, eksisozluk [buradaki entrylerimi de sildim], youtube, twitter dahil bircok sitede bana aittir[kanitlayabilirim]. Hesabimi sildirmek istememdeki sebep, A. O. ( diger adiyla H. Y.) ile mahkemelik olmam ve benim adresim dahil butun bilgilerime ulasmis olmalari.
Birkac hafta icinde A. O. tarafindan yapilan internet uzerinden hakaret sikayeti sebebiyle mahkemeye cikacagim, kendilerinin davali olduklari kisilerle ve aileleriyle surekli ugrastiklari gayet iyi bilindiginden o postumun silinmesini istiyorum. Admin'e mesaj atmaya calistim ama yetki sahibi degilmisim. Lutfen en kisa zamanda bu ricami kendisine iletebilir misiniz?
Cok tesekkurler.
Cevap: [Acil]Başka hesabımın mailini hatırlamıyorum. O hesap ile sorduğum soruda özel bilgilerim var ve birileri bunu kullanmak üzere.
bilgiyi bu başlık altından verebilirsiniz. Yeni mesajınız onaylanmadığı sürece, sadece site yönetimi tarafından görülebilir.