Tebligatın bana ulaşmaması infazı durdurur mu?
2002 yılında avukatım sözlesmesini fes etmiş bunuda dosyanın içerisine koymus ama yinede butun tebligatları ona cekmişler bu nedenle benimde hiçbir seyden haberim olmadı 2006 yılında ceza kesilmiş temiz hakkımı kullanmadığım içinde infazın uygulanması istenmiş bunu tekrar temiz hakkım varmı yada bu durumda yapılabilecek birsey varmı mahkeme acsam bunu kullanabilirmiyim temiz hakkımı kullanmıs olsaydım sayet zaten cezamn zaman asımına giriyormus. burda benim sucum ilgilenmemem ama bana bu zamana kadar herhangi bir tebligat gelmedi ve hiç bişiyden haberim olmadı ceza kesildiğinde avukatım olsa dahil banada bir tebligat gelmesi gerekmiyormu? mesela en son tebligatı bana gönderdiler cezan var die neden öncekileride bunun gibi avukatımın feshi dosyada olduğu halde bir tebligat göndermediler.. bunun bır yararı olurmu ?yardımcı olursanız sevinirim..
Cevap: tebligat ın bana ulasmaması infazı durdururmu?
Kardeş yapacak birşey yok . paşa paşa yatacaksın 8 ay 3 günü . benimde var 8.5 ay yatar . 3 yargı paketini bekliyorum . avukatımın dedigine göre üst sınır 5 yıl olan suçlar af olacak . buda bu yarGı paketindemiş . artık ne kadar dogru ne kadar yalan paket meclisten geçtikten sonra ögrenebilecegiz . olmadı paşa paşa gidip yatıcam cezamı :)
Cevap: tebligat ın bana ulasmaması infazı durdururmu?
anlıyorum tşk inş cıkar öle bişiy hakkımızda hayırlısı