Sulh ceza mahkemesinde 2007 yılında bir davam vardı. sms ile birine gönderdiğim mesaj tehdit olarak algılandı ve mahkum oldum. ancak o dönemdeki tüm dava dosyasını kaybettiğimden dolayı aklımda kaldığı kadarıyla 1 yıl 8 ay ceza ve 2 bin lira gibi bir idari para cezası verildi. yargıtaya itiraz ettim ama ne yazikki itiraz süresini aştığımdan ötürü geçenlerde dava sonucunun 2007 deki gibi onandığını söyleyen bir tebligat aldım. davalık olduğum kişi zamanında bir dilekçe verip davasından vazgeçmişti ama dedimya hatalı davranıp davanın pek üstünde durmadım. dava sonuç duruşmasında hükmün ertelenmesi gibi bir karar verildimi onuda hatırlamıyorum. yumurta dayandı kapıya lafına nazire yapar gibi, ne yapaceğımı şaşırdım. şimdi mahkeme kalemine gitsem bir türlü, sesimi çıkarmadan beklesem bir türlü. bu kadar unutkanlıkmı olur demeyin, kullandığım ilaçlardan ötürü bir sıkıntım var ve bu olmayacak şeyleri hatırlamama, bazılarınıda böyle unutmama sebep oluyor maalesef. cevaplara şimdidem teşekkürler.