Yaralamalı kavga dosya tevzide
bir baba ve iki oğlu karıştıkları kavga sonucu 3 kişiyi yaralıyorlar baba ve iki oğlu yakalanıp ceza evine yolladılar olayda ölü yok yaralı var
ceza evine düşen baba ve iki oğlundan biri elinden yara alıyor hastane bunada rapor yazıp ceza evine yollamış
bunlara avukat tuttuk 7000 ye
45 gün içinde savcı bütün delilleri toplamış
aradan 3 ay geçti hala mahkeme günü belli olmadı avukata bunun sebebini sorduk avukat diyorki sizin adamınız olayda yara almış hastane raporu cezaevi müdürlüğüne yollamış savcı 3 defa cezaevi müdürlüğüne yazı yazıp raporu istemiş cezaevi müdürlüğü raporu yollamadığı için gün veremiyormuş
avukata neden sen cezaevi müdürünü ikaz etmiyor veya dava etmiyorsun avukat cevaben bizim yapacak bişeyimiz yok bekleyeceğiz
biz rapor işini araştırınca meğer ceza evi yönetimi raporu bizimkilere vermiş
raporu aldık avukata götürdük avukat bey hani rapor resmi kanallarla gelmesi gerekiyordu işte rapor dedik avukat verecek cevap bulamadı
avukat ben bu raporu hemen savcıya teslim ediyorum en geç üç gün içinde mahkeme günü belli olur dedi bizde çok sevindik tabi
aradan dört gün geçti avukatı aradım mahkeme günü belli olmadımı sordum
avukatın verdiği. cevap şu savcı dosyayı uyap üzerinden tevziye koymuş mahkeme günü nezaman belli olur bilinmez
bu durumu başka avukata danışmak istedik danıştığımız avukat banane kardeşim zaten avukatın var diyor
yahu 45 gün içinde balistik dahil bütün deliller tamam neden gün verilmiyor avukat neden doğruları söylemiyor
allah için bu konuda bilgisi olan bişey yazsın
Cevap: Yaralamalı kavga dosya tevzide
bu sitede icradan soru sorarsın cevap verirler
onun haricinde ben bu sitede hukuktan anlıyan kişiler olduğunu sanmıyorum olsaydı cevap verilirdi
şimdi birileri bana kızabilir ama kusura bakmayın çoğu sorular cevapsız veya basit konular cevaplanmış
Senin sorun bu forumda sorulan bütün sorulardan daha kolay avukatın cevaplamış ama anlayacak kapasite nerde?
Mahkemenin çalışma düzenine sistemine takılmış bir gecikme var ortada hukuki bir soru bile değil senin sorun.
sizin avukatınız dandik avukatmış . çete davası degilki 5-8 ayda mahkeme olsun . sonuçta şahsın ilk hastane raporu dosyada mevcuttur . ona göre iddaanmesini hazırlar mahkeme günü verir . o avukatı fes et gtsin ondan hayır gelmez kardeş :)
Dandik avukat nasıl oluyor? Ne kadar cahilsiniz ya inanılır gibi değil. Ceza davasını açan avukat mı? Davanın açılmasına avukat mı etki ediyor delil ve dosya durumu mu? Avukatın ceza davasında rolü savunmadır soruşturma süreci savcı tarafından takip edilir neticelendirilir ve açılır. Avukat gidip savcıdan dosyayı alıp kendi mi açacak? Dandiklik sizde.
Hukuka ve hukukçuya saygı göstermeyenleri 4-B kapsamındaki arazilere gönderdiğiniz için teşekkür ederim Engin bey.
NANKÖR ve GERİZEKA ÜRÜNÜ YORUMLARA ve YORUMCULARA MÜSAHAMIZ YOKTUR!