Devletin işgalciyi koruduğu doğru mudur?
Arkadaşlar çok ilginç birşey öğrendim bu konu doğru mudur?
Yardımlarınızı bekliyorum.
Bir kiracıya evsahibi tahliye davası açıyor ve ev sahibi davayı kazanıyor.
Sonra dava sonucu kararla.
İsiki veya elektrik dağıtım merkezine gidiyor ve diyor ki;
-Bakın mahkeme kararında belirtilen adresteki daireye mahkemeden tahliye kararı çıkardım artık içerisindekiler mahkemenin almış olduğu karar neticesinde işkalci durumunda bu dairenin suyunun ve ya elektriğinin kesilmesini ev sahibi olarak istiyorum.
,diyor.Ama iski fark etmez kararda olsa sularını kesemeyiz.Sözleşme olasa dahi biz içerisindeki insanlarla yine sözleşme olmadan kontrat yaparız.
Yani diyorki;
-Devletin ne söylediği önemli değil içerisindekiler için devlet tahliye kararıda çıkartsa benalacağım paraya bakarım kime su bağladığım ve devletin ne dediği önemli değildir.
Bunun doğru olup olamdığı hakkındas yardımcı olursanız sevinirim
Cevap: Devletin işkalciyi koruduğu doğru mudur?
Kurumlarda kendi yönetmeliklerine göre hareket ediyorlar.. gerçi bazende işlerine geldiği gibi davrandıkları oluyor da..
o mahkeme kararı ile kesme işlemi yapmamaları doğal..
abonelikler evsahibi üzerinde ise kapatabilir diye düşünüyorum..
işgalciyi koruma durumu arsa üzerine yapılan binalarda oluyor diye biliyorum..
adamın arsası üzerine kaçak bina yapılıyor ama yıkılamıyor gibi...
Şu anki hükümetimiz; soyguncuyu, işgalciyi, borçluyu, suçluyu korur, merak edip endişelenmeyin, oy vermeye devam edin...
Alıntı:
litigation rumuzlu üyeden alıntı
Şu anki hükümetimiz; soyguncuyu, işgalciyi, borçluyu, suçluyu korur, merak edip endişelenmeyin, oy vermeye devam edin...
Hükümete ayılıp bayılamsamda yakın zamanda öğrendiğim şeyler kötü yönetim sonucu iflas etmek suç ödeyemeyeceğini bilerek çek kesmek suç iflasını bildirmemek suç liste böylece uzayıp gidiyor bence tahliye kararı ile önce suyu sonra elektiriği kestirelim daha sonra mahallenin bakkalına gidelim çay şeker sigara vermesin fırıncı küreğin sapını göstersin hatta belediye otobüsü şöförü tahliye kararı olan yerin yakınından bu hanedeki şahısları almasın bak mahkeme kararı desin yetmedi iki tanesinide sallandıralım bak bidaha işgalçilik yapabiliyorlar mı? sizi gidiler sizi..... :)
Alıntı:
meraklıüye rumuzlu üyeden alıntı
Kurumlarda kendi yönetmeliklerine göre hareket ediyorlar.. gerçi bazende işlerine geldiği gibi davrandıkları oluyor da..
o mahkeme kararı ile kesme işlemi yapmamaları doğal..
abonelikler evsahibi üzerinde ise kapatabilir diye düşünüyorum..
işgalciyi koruma durumu arsa üzerine yapılan binalarda oluyor diye biliyorum..
adamın arsası üzerine kaçak bina yapılıyor ama yıkılamıyor gibi...
Kurumların yönetmeliği nasıl olur da devletin işkalci dediği bir karardan üstün olabilir.
Devletin hiç bir hakkıı olmadığını söylediği bir kişiye hangi hakla su ve elk bağlana bilir bu nasıl adalet analyışı?
Bu durumla ilgili yapılabilecekler nelerdir? Yardımcı olursanız sevinirim.
Alıntı:
ismail32 rumuzlu üyeden alıntı
Hükümete ayılıp bayılamsamda yakın zamanda öğrendiğim şeyler kötü yönetim sonucu iflas etmek suç ödeyemeyeceğini bilerek çek kesmek suç iflasını bildirmemek suç liste böylece uzayıp gidiyor bence tahliye kararı ile önce suyu sonra elektiriği kestirelim daha sonra mahallenin bakkalına gidelim çay şeker sigara vermesin fırıncı küreğin sapını göstersin hatta belediye otobüsü şöförü tahliye kararı olan yerin yakınından bu hanedeki şahısları almasın bak mahkeme kararı desin yetmedi iki tanesinide sallandıralım bak bidaha işgalçilik yapabiliyorlar mı? sizi gidiler sizi..... :)
Sırf hükümette olan kızgınlığınız yüzünden bu durumu normal karşılamanız nasıl oluyor ?
Haklısınız bir anormallik var ama bende çözemedim neden acep :)
Alıntı:
litigation rumuzlu üyeden alıntı
İşkalciyi de koruyor mu?
devletin mahkeme kararıyla kontratla ilgili butün haklarını aldığı bir kiracı hangi kanuna göre aynı devlet kanunu içindeki bir kurum hizmet verebilir bunu kanuni olarak anlatabilirseniz konu hakkında zannederim daha çok bilgi sahibi oluruz.
Saygılar.
Kişiye bağlı anayasal haklar desek kamu hizmeti desek kişinin o adrese göre okula gönderdiği çocuğu varsa onuda attırın sizin kişisel husumetinize kamu ortak olmak zorunda mı?