-
Tanık ifadeleri
Halen devam eden bir davam, sanık olarak bulunuyorum .karşı taraf aleyhime asılsız beyanlar ve yalan ifadeler beyan etti. ( evin kapılarına tekmelediğim ve uzun darbelerle vurduğum sinkaf kelimeler kulandım v.s gibi yakışıksız davranışlar ). bunlar hiç biri yapmadığım .1 kişi aleyhime tanık olarak duruşmaya geldi ve bana baktıktan sonra beni tanımadığını söyledi hakime. hakim darbeler ve geri kalan fiiler şahsen kapıdan gördünmü bu şahıs yaptığına dair hayır görmedim cevap verdi peki nasıl o yaptı söylersin olydan sonra o yaptı bize söylediler.hakim kim söyledi sorunca tanımıyorum cevap verdi. aynı tanık savcılığa baştan ifade verirken olay zamanı şubat ayında yazmışken duruşmada hakim zaman sorunca teredütle ekim diye cevap verdi . bu tanığın verdiği ifade geçerliği nedir?
-
Cevap: Tanık ifadeleri
Buna hakim karar verecek.
Duruşmada olan sizdiniz. Hakimin ne karar vereceğini siz daha iyi tahmin edebilirsiniz.
-
cevabınız için teşekkürederim
-
Bu tanık beyanları eğer anlattığınız gibiyse aleyhinize kullanılamaz. Hükme esas teşkil etmez. 5 duyu ile görgüye dayalı olmayan tanık beyanlarına itibar edilmez.
-
teşekkürler sayın Aydın benim için oldukça önemli bilgi sahip oldum. sağolunuz (5 duyu ile görgüye dayalı olmayan tanık beyanlarına itibar edilmez.)
-
Peki kapıyı kim tekmeledi ?
-
böyle bir hadise en az benim tarafımdan geçmedi. çünkü ben bir buçuk yıl önce evimi bu insanlar yüzünden terk etmeyi tercih ettim. çay saatinde misafirlerimle balkonumda ikramlar yaparken halı silkeledi ikramlarım ziyan oldu,sabahtan akşama kadar ayakkabı değil takonya sesleri duymak zorunluğum vardı,annem 81 yaşında yine terasta sabah yürüşü yaparken kafasına kalıntı çay döktüler,aracları park yeri bulmayınca tapulu garajımın önünde park çıkışlarımı engel oluyorlar,yatak odaları 15 yaşında kızımın hemen üstünde duyulmaması gereken mahremiyet sesleri kızım 2 yıl salonda yatmak zorunda kaldı,kat mülkiyet kanunun 18 maddesi 5 kere fiilen çinediler sesimi çıkartmadım,baştan görültü ve halı silkeleme yüzünden kendileri belediye zabıtaları şikayet bulundum şikayetlerimi kale alınmadı .anladımki evi terk etme zamanı geldi ruh hastası olmadan .terk ettik ailece 25 yıllık evimizi başka eve .medyatik insanların çocukları ( karı ve koca) söz ediyorum başından yaptığım tek hata onları zabıtaya şikayet etmem şimdi bunu faturası nasıl bir şey bana öğretmeyi çalışıyorlar.ama allahın izinile mutlaka kazanıcam çünkü 100/100 suçsuzum.
-
Şikayetçi kişi ile aranızda zaten husumet varmış tanık beyanıda lehinize kapıyı kim tekmeledi yada gerçekten kapı tekmelendi mi tanık beyanına göre kapı tekmelenmiş yine tanık beyanına göre tekmelenmemişte olabilir sonuç olarak kapının raporu var mı? :) (tutanak zarar tesbiti)