Cevap: Türk Telekom Kampanyası
Bunu alırken bir sözleşme imzalamış olmanız gerek. Sizde bu sözleşme var mı?
yoksa şuradan indirin: http://www.turktelekom.com.tr/teleko...hhutnamesi.pdf
Sözleşmede de reklamlarda da hiç bir yerde internetten bahsedilmiyor. ttnetten bahsedilmiyor.
"avukatlık icralık oldu" dan kastınız ne?
Zira ben şimdi durup dururken icra dairesine gidip "tarlak bana elli bin lira borçlu" deyip icraya versem, siz de umursamasanız çok başınız ağırır, belki olmayan borcu ödemek zorunda bile kalabilirsiniz.
Bu yüzden bir icra takibi geldi ise buna usulünce itiraz etmeniz çok önemli.
Size gelen şey nedir ne zaman geldi bunlar önemli. Gelen yazıları okursanız üzerinde zaten gerekli bilgiler de yazar.
Cevap: Türk Telekom Kampanyası
Bana ulaşan bir tebligat henüz yok. Daha doğrusu icraya verildiğimi avukatlık bürosundan gelen sms ile öğrendim. Geçen haftada kapımda "muhtarlığa bırakılan tebligatınız var" diye not vardı. Muhtarlığa gittim, oda teslim almayıp geri iade etmiş (adrese dayalı kayıt sisteminde kaydım var ama muhtarlıkta görünmüyor diye almamış). Mobil imzam ile edevlet uygulamasına baktığımda bu icra dosyasını görebiliyorum ve alacaklı olarak TTNET görünüyor. Adresini verdiğiniz internet sitesi sayfasındaki gibi bir taahhütname imzaladım. bunu bana imzalatan ilgili cihazın izmir teslimatını yapan bir firma.Ben sadece taahhütnamenin altına isim vs yazıp imzaladım.Onlarla da görüştüm daha sonra, evrağı türk telekoma verdiklerini söylediler. Gerisini bilemeyiz dediler.Avukat neye dayanarak bu işlemi başlattı inanın bende bilmiyorum.Sonuçta cihaz borcum var evet ama aylık taksitle ödemek kaydıyla. Zaten unuturum vs diye tüm ödemelerimi otomatik banka talimatıyla yapan biriyim ve ödemelerimi bu sayede hiç aksatmıyorum. Ama telefon faturama bu güne kadar cihaz taksidi yansıtılmadı.Ama şimdi bir şekilde başka bir aboneliğimle ilişkilendirilip birşeylere dayanak yapılarak tüm meblağ bir seferde üstelik avukatlık ve icra dosya masraflarıyla birlikte isteniyor.