Ürünün iadesi ve para iadesi talebi
28-02-2006 tarihinde LEMA mağazasından #8211;Hesap bildirim cetvelinde WALKYRİE olarak geçiyor- =156.-YTL değerinde almış olduğum bej rengi pardösüyü daha sonra rengi içime sinmediğinden dolayı giymeden 01-04-2006 tarihinde iade etmiş bulunmaktayım.Mağaza yetkilisinin, ödeme tutarının kredi kartıma geri ödemesinin yapılamayacağını öne sürerek başka bir ürün almam konusunda ısrar etmesi ve olumsuz tavırlarından dolayı başka bir ürün de almak istemiyorum. İlgili mağazanın muhasebe bölümü yetkilisi Hayri Bey#8217;le görüşmem de bir şeyi değiştirmedi. Başka bir ürün almam konusunda ısrar ediyorlar. Kendilerine resmi yollarla talepte bulunacağımı belirttiğimde ise uygunsuz bir tavırla #8220;biz de resmi yollarla cevap veririz#8221;dediler.
iade ettigime dair mağaza kartvizitinin arkasına yazılmış ürürn kodu ve iade alındı yazısı var. kredi kartımdan 8 taksitli alış veriş olarak yansımış bulunuyor son ödeme tarihi 03-04-2006. yapı kredi bankasına " Yukarıda belirttiğim sebepler dolayısıyla iade ettiğim ürün için hiçbir şekilde ödeme yapılmaması ve hesap bildirim cetvelinde yer alan ilk taksit tutarının da geri iadesi için gereğinin yapılmasını rica ederim." şeklinde talimat ve ürürnün fişiyle beraber iade alındığına dair yazıyı bugün faksladım ama bankadan da henü net bir cevap alamadım.
Acaba yapmam gereken başka bir şey var mı?
7 gün 8 gün içinde iade falan deniliyor. Çaresiz kaldım
Yardımlarınız için teşekkür ederim