Sikayet sonucu acilan dava
Hayirli geceler,
11 aylik oglumu goturdugum devlet hastahanesi acilindeki hemsirenin cocuguma yaklasimini ve tedavi seklini begenmedigim icin tedaviyi red ettim, hemsire ile (hakaret icermeyen) agiz dalasina girdikten sonra karsilikli sikayetci olduk. 3.ayda antalyada mahkememiz var ama ben istanbula tasindim, fakat ikametgahimi henuz aldirmadim istanbula.
Benim sorum; bu davaya gitmek zorundamiyim, gitmezsem ne gibi olumsuzluklar olusabilir.
Simdiden tesekkurler.
Not; cep telefonundan baglandigim icin eksik yada yanlis yazilan harflerden oturu ozur diliyorum.
Cevap: Sikayet sonucu acilan dava
Ya bi yardimci olacak kimse yokmu?
Cevap: Sikayet sonucu acilan dava
Alıntı:
Levent034 rumuzlu üyeden alıntı
Ya bi yardimci olacak kimse yokmu?
Böyle yazıları görünce hukuki yardım edeceğim varsa da içimden gelmediğini söylemek istiyorum. YA, Bİ... gibi alelade günlük konuşma dili bu siteye yakışmıyor.
Neyse... Davaya en az bir kere gidip, ifade vermek durumundasınız. En azından hiçbir şey yapamıyorsanız, mahkemeye hitaben dilekçe yazıp, yeni adresinizi bildirmeli, ifadenizin İSTANBUL mahkemeleri tarafından alınmasını talep edebilirsiniz. Ya da hemşire hanımı bulup, lüzumsuz şikayetlere gerek olmadığı konusunda anlaşarak, mahkemeye şikayetten vazgeçme dilekçeleri gönderebilirsiniz.