Apartmanda boyler (boiler) kullanımı hk.
İkamet ettiğim apartmanda daire kullanıcılarının bazıları boyler cihazı kullanıyorlar. Bu cihazı kullanan sakinlerin yakıt kullanıma etkisi ve buna bağlı olarak ek yakıt alımı yada nakit ödemesinin hukuki bir boyutu varmıdır yoksa bu uygulamayı yapan diğer apartmanlar etik olması gereğinden yapmaktadır.
Konuyla ilgili bir hukuk maddesi varsa belirtirmisiniz. Şimdiden teşekkürler.
Cevap: Apartmanda boyler (boiler) kullanımı hk.
Sıcak su üretmeye yarayan BOYLER Enerji kaynağı nedir?
Bireysel degilmi?
Anlatmak istediğiniz konu anlaşılmıyor.
Boyler cihazı banyodaki kalolifer peteğinin sökülerek yerine su ısıtmak için takılan cihaz. Bu cihaz binanın yakıt sarfiyatını etkilediği için bireysel olmaktan çıkıp ortak giderin kullanımına dahil olmaktadır. Benim ikamet ettiğim apartmanda bu cihazı kullanan kişilere karşı bir dayanağım olması için yazdım. Sonuçta benim ödediğim parayla kendisine fayda sağlamakta ve bunu kabul etmiyorlar. Bir kaç gün sonra toplantı düzenlenecek o zamana kadar sağlam kaynaklar ve bilgiler edinmeliyim.
% 100 Oy birliği ile alınmış bir karar varmı?
Yok, ise SUC.
KMK 20 oybirliği ile anlaşma mecburdur.
Çoğunluğun karar vermesi geçersizdir.
Muhakkak % 100 oy birliği gerekir.
Bu kanunsuzluk kendi bireysel harcadıkları enerjiyi masum komsulara yüklemek kanuni dayanağı yok.
Bu bir çeşit HIRSIZLIK sebepsiz zenginleşmek.
Cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunun.
Polisler gelsin tutanak tutsunlar.
Belgelensin.
Bilgileriniz ve ilgilendiğiniz için çok teşekkürler bu bilgiler kaynağında yarınki toplantıda açıklamada bulunacağım. Çok sağolun.