Şüphesiz ülkemize kamu hizmeti veren sitemiz muhtemelen yoğun ilgiden dolayı yavaşlıyor bu konuda üye olarak bizlerin neler yapabileceği konusunda önerileri olan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.
Printable View
Şüphesiz ülkemize kamu hizmeti veren sitemiz muhtemelen yoğun ilgiden dolayı yavaşlıyor bu konuda üye olarak bizlerin neler yapabileceği konusunda önerileri olan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.
Arkadan itmeyi deneyin :)
Yada yükümüzü hafifletelim itmek zahmetli oluyor
Dermişim :)
Şu sizin atları , bir süre ödünç verseniz :)
Bu yavaşlık konusu benim de dikkatimi çekiyor... Normale dönmesi bizim yapabieceğimiz bir katkı var mıdır ?
Site çok yavaş sıkıntı geldi sayfaları açarken 21.06.2012 21:38
hızını biraz yükseltme imkanı yok mu?
Aceleniz ne ?
Kaçıyormuyuz..Geç olsun,güç olmasın :DD
Sitede şu anda 2052 kişi var görünüyor fakat yavaş değil. Ama giren arttıkça, yük fazlalaştıkça doğal olarak yavaşlar. Sitenin yavaşlığına bir çözüm bulmak lazım. Site işlerinden anlayan bir arkadaşa sordum. Sanırım artık makineyi değiştirmek zamanı gelmiş. Daha güçlü bir server için katkıda bulunmak isterim. Ama kime nasıl gönderirim bilmiyorum.
Şu an için 2176 kişi online. 9 Kayıtlı Üye, 2167 Misafir
Bu yüzden mi bu site bu kadar yavaş bugün.. 2000 kişi çok büyük bir rakam sayılmaz.Böylesine büyük bir sitenin 2000 kişinin ziyaret etmesiyle bu derece yavaşlaması siteye yakışmıyor.
Yoksa sadece sorun bende mi ?