-
Aile baskısı
merhabalar
Benim bilgi almak istediğim konu, bir yakınımın eşi ile yaşadığı sorunlar hakkında olacak.
bahsi geçen kişinin eşinin ailesi tarafında devamlı olarak yakınımın yakın çevresinde bulunan kişilere karşı savurduğu tehditler, aile içinde yaşanan sorunları yakın akrabalara anlatarak bu kişilerle olan görüşmeleri gizli bir şekilde cep telefonuna kaydederek bir suçlu aranmakta.
bahsi geçen kişinin cep telefonunun görüşme ayrıntı bilgilerini izinsiz olarak alarak aile yakınlarına göstererek aile içinde yaşanan sorunları bu görüşmelerin yapıldığı kişilere bağlamaya çalışarak çamur atmak asılsız iddialar da bulunmaktadırlar.
Kızın babası erkeğin kız kardeşinin eşine kardeşi ile yaptığı telefon konuşmalarından sonra kızı ile erkeğin sorun yaşadıklarını devamlı bir şekilde tahrik ederek tehditler savurarak bu kişilerin aralarını açmaya çalışmaktadır.
Erkeğin erkek kardeşinin hanımına namusu ile ilgili çamur atmaya çalışmakta .
sonuç olarak kız babası habersiz bir şekilde bahsi geçek kişinin yani yakınımın evine kişi işte çalışma saatinin içinde olduğu bir zamanda gelip evde bulunan bir miktar maddi birikinti ile kızını eşinin izni rızası olmadan habersiz bir şekilde alıp götürmesi ''ben kızımı aldım götürüyorum'' diye bir mesaj göndererek evi terk etmiştir.
Kızın yapmış olduğu ses kayıtlarını yakınım cep telefonundan bulup elinde bulundurmaktadır.çocuk yok.
öğrenmek istediğim yardımınızı beklediğim konu kızın babası yapmış olduğu izinsiz ses kayıtları ve erkeğin ailesine karşı yaptığı tehditler sonucu yakınım eşinin kendi evinde ajan gibi her olanı biteni cep telefonu ile kayıt altına alarak babasının vesilesi ile tehditler yağdırarak yakınımın bu olan biteni sineye çekmesini kendi istedikleri şekilde hareket etmesini istemektedirler boşanmak ayrılmak istememektedir. yakınım eşine karşı hiç bir güven duymadığı için kişiden boşanmak yollarını ayırmak istemektedir.bu durumdan karşı tarafa yaptıklarının cezasını hukuki yolardan ödetmek istemektedir hangi yolu izlemesi gerekmektedir konu hakkında acilen bilgilerinizi benimle paylaşmanızı rica ederim.
Teşekkür ederim…