Cevap: fuhusa yer temini lutfen yardim edin
Alıntı:
ruyaotel rumuzlu üyeden alıntı
Merhaba
Yazlik bir ilcede 7 yildir pansiyonum vardi ve polis denetiminde odalarin birinde gecimini fuhus yoluyla kazanan bir bayan vardi.ama ben kadini tanimiyordum.polisler butun evraklarla birlikte bizi karakola goturduler.ordaki ifademde ben kadini tanimadigimi soyledim ama kadin beni tanidigini soylemis.daha oncede 1 kez baska birisi ile geldigini dair evrak kayit defterinde kayidi bulunmakta.bu sebeplerden dolay pansiyonuma 1 ay kapatma cezasi geldi.bunun uzerine bende 1-2 ay sonra emekligim geldiginden dolayi pansiyonu kapattim.ama daha onceki 7 yilda hic boyle birsey olmadi.ve suan tck 227 fuhusa yer temin etmek sucunda mahkemem var.cok endiseliyim tutuklanma gibi birsey olabilirmi.2 ile 4 yil arasi tutuklanma olabilecegini soyluyor avukatlar.yardimci olabilirseniz cok sevinirim
Pansiyon isletmek icin gerekli ruhsatlariniz var mı?
Cevap: fuhusa yer temini lutfen yardim edin
evet pansiyonun ruhsati ve butun kayitlari var.o gun bu olaya sebep olan bay ve bayanin kayit deferinde kayitlarida var.ama bana gelen mahkeme bildirisinde tck 227 , tck 53 ve tck 63 maddelerinde yargilama olacagi yaziyor.avukata sordugumda isletmenin kapatilma cezasi ve o denem odedigim para cezalarinin tck 53 ve tck 63 oldugunu suan mahkemede tck 227 ile yargilanicagimi soyledi.acikcasi cok endiseliyim tutuklanma gbi birsey olabileceginde korkuyorum.pansiyon butun evrak kayit gibi butun resmi belgeleri tam bir eksigi yok.