Yapı kooperatifi binayı devredecek ama en üst katlar su sızdırıyor
1997 Yılında başlatılan yapı kooperatifinde en üst kattan dairem çıktı. kooperatif yakında feshedilecek. yağmur yağdığında en üst katlarda toplam 6 dairede tavandan su sızıyor. kooperatif yönetimine söylediğimizde geçici tedbir alındı ancak bu tedbirler yağmur sularını kesmedi. kooperatif yönetimine dilekçe ile yapılan başvurularda kayıt defterleri yok ve mühendis ile yapılan görüşmede kooperatif feshedildikten sonra bu soruna bina yönetiminin çözüm bulması gerektiğini söyledi. ben kooperatif feshedilmeden bu konunun çözülmesini istiyorum ancak yönetim sorunuma tamamen kayıtsız. hukuki olarak hakkımı aramak istiyorum, ne şekilde bir yol çizmeliyim. Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Cevap: Yapı kooperatifi binayı devredecek ama en üst katlar su sızdırıyor
aynı dertten bendede var belki birşeyler bulabilirim diye girdim ama ne yapacağımla ilgili cevap bulamadım siz hala çözemediniz mi sorunu bizimkiler hiç önlem dahi almadılar hergün tepemize akıyor yeni yaptırdığım mutfak dolapları ve kombinin üzerine akıyor yılbaşından sonra kooperatif fesh olacak ve çok az zamanım kaldı ne yapacağımı bilemiyorum