Aynı Hatadan 2 Kere Tamir Oldu
anakarti bir buçuk sene önce aldım bir buçuk senedir hep sorun canı isteyince açılıyor bilgisayar . Bios sorunu tespit ettiler idare etttim .son bir yılda üç kere vatan bilgisayara götürdüm ilkinde teknik sorumlu sorunu çözdü son iki götürüşümde aynı hatadan iki kere yollandı servise dün geldi makine üç kere açtım kullandım bu sabah yine bios bozulmuş yani açılmıyor,bu nasıl tamir ben paramı istiyorum artık asus istemiyorum aynı hatadan dört kere göndermek lazımmış değişmesi için ne yapayım
Cevap: Aynı Hatadan 2 Kere Tamir Oldu
teknik sorumlu sorunu çözdü dediğiniz götürüşlerinizde servis fişi almadınız mı?
Almış olsaydınız 4 defayı geçmiş olacaktınız.
Cevap: Aynı Hatadan 2 Kere Tamir Oldu
ilk götürüsümde teknik servis e sevk olmadı sadece bireysel çaba ile vatan bilgisayardaki görevli kurtardı . Şimdi durumu somutlaştırayim tv düşünün çalışıyor ama görüntü almıyor sadece karıncalı gri ekran var bu hatadan üç kez gönderdiniz bozuldu dördüncu kez gönderdiniz tamir olma şansı var ancak yeni tv alma hakkımız doğuyor servis ise arıza onarılabilir ve elektrik prizl i kaynaklı diyor yani hem arızayi biliyor ve kullanıci kaynaklı olduğunu iddia edip benim yeni ürün talebimi red edebilir mi