düğün yaparak evlendiğim bayan evli imiş
ben 2003 yılında düğün yaparak evlendiğim bayanı bi türlü resmi nikah yapmaya ikna edemedim ve 2004 yılı şubat ayının 8 inde bi erkek çocukğumuz oldu ve çocuğumu kendi nufusuma geçiremedim ( resmi nikahımız )olmadığından ben bayana 10 burma bilezik ve gerdanlık aldım ufak tartışmalardan dolayı bana kızıp annesinin yanına gidiyodu ben tekrar gidip geri ye evimize getiriyodum 2007 de gitti benim ona yatırım için aldığım altınları bozdurmuş ben tekrar geriye getirdiğimde örendim bizim beraberliğimiz devam etti nezaman resmi nikah yapalım kimliğini bana ver dediğim zaman bi huzursuzluk çıkarıp annesinin evine kaçıyodu ve 2009 ayında annesinin evine gitti ayrıldık ve ben çocuğumu görmeye gittiğimde ise çocuğun kimliğini gördüm ve gerçekler ortaya çıktı benim eşim sandığım bayan başka bi yabancı uyruklu adamla evliymiş ve çocuğu onun adına kaydettirmiş şok oldum ne yapabilirim saygılar
Cevap: düğün yaparak evlendiğim bayan evli imiş
mahkemeye çocuğunun babası olduğunu bunun için babalık testi yapılmasını isteyeceksin.
Cevap: düğün yaparak evlendiğim bayan evli imiş
Alıntı:
insanhakkı rumuzlu üyeden alıntı
mahkemeye çocuğunun babası olduğunu bunun için babalık testi yapılmasını isteyeceksin.
1. benimle düğünle evlenen ve 6 sene birlikte yaşayan bayana ilk önce cumhuriyet savcılğına dilekce ve ifademle sahtekarlık dolandırıcılık yaptı diye başvurdum resim nikah kıyıcaz diye düğün yaptırdı bilezik ve gerdanlık ve paraları evde buluan çekmece den alıp annesinn evine kaçtı geri getirmek için gittiğimde ne benim yanıma neden çocuğun yanına bidaha gelme bizi rahatsız etme diye öldürürüm seni dedi... düğün cd si resimler hamileyken resimleri ve çocuk doğunca resimler düğün salonu sözleşmesi gerdanlık la ve bileziklerle çekili resimler kuyumcu belgeleri tanık ifadeleri ve ses kayıtlarıyla savcıya verdim... 2. hukuk mahkemesine başvurdum 2004 de evlilik dışı çocuğumuz olduğunuama resmi nikahımızın olmadığını başkasıyla evli olduğunu ve benim de bu evlilikten haberim olmadığını şimdi ayrıldığımızı ve çocukla beni görüştürmediğini çocuun mesebini değiştirdiğini benim olan çocuğun başka bi risinin üzerine kaydettirdiğini bununda suç olduğunu dilekceyle beyan ettm 2 dava açtım sonuç bekliyorum