Maaş ispat etmeye çalışırken sahtecilikle suçlanmak
Merhaba,
Kıdem tazminatı için işveren ile davam var.Aldığım Maaşı ispat etmeye çalışıyorum.işyerinde beyaz bir kağıda her maaş aldığımızda karşılıklı işverenle imzalardık.bunların fotokopisini mahkemeye sunmuştum.asılları işverende ama tabi mahkemeye böyle birşey düzenlenmediğini söylüyorlar.şimdi onları benim düzenlediğim için iftira ve sahtecilik davası açıldı.ne yapabilirim.memurum.memurluktan atılır mıyım.
Cevap: maaş ispat etmeye çalışırken sahtecilikle suçlanmak..
dava açmak kolay ama ispatı uğraştırır.. onlarda o kağıdın sahte olduğunu ispat etmek zorundalar. Bu sadece yıldırma politikası olabilir. Size 1 ya da 2 adet şahit yeterde artar.. O verilen kağıtlardan başkası adına olan varsa tabi ki.. Bu defa çetecilikten dava açarlar, onlar kimlerse..
karşılıklı imzaladık demişsiniz. karşı tarafın atmış olduğu imzayı başka belgelerle ispatlayabilirseniz buda size yardımcı olur. imzanın karşı tarafa ait olduğunu ispat etmeniz gerek.
Cevap: Maaş ispat etmeye çalışırken sahtecilikle suçlanmak..
*şahidim yok malesef.
*diğer imzayı atanın verdiği ifadelerde imzası var o kadar başka hiçbirşey elimde yok elimde malesef
*haklıyken haksız yere düşmek içinde fırtınalar kopması ama kimsenin duymaması çok kötü bir durum
Alıntı:
haylahop rumuzlu üyeden alıntı
dava açmak kolay ama ispatı uğraştırır.. onlarda o kağıdın sahte olduğunu ispat etmek zorundalar. Bu sadece yıldırma politikası olabilir. Size 1 ya da 2 adet şahit yeterde artar.. O verilen kağıtlardan başkası adına olan varsa tabi ki.. Bu defa çetecilikten dava açarlar, onlar kimlerse..
çetecilik kısmını anlayamadım ..
Alıntı:
tuanademir rumuzlu üyeden alıntı
çetecilik kısmını anlayamadım ..
şahit olasaydı eğer, şahidinizde sizinle aynı akıbete uğrayabilirdi.. hakkınızı aradığınız için çete muamelesi görmeniz muhtemel olurdu..
anladım. şahidim yok diye ilk kez sevineyim o zaman :)