Cevap: Tebligat gelirmi ki?
Bilgi alabilirmiyim rica etsem?
Birkaç gün sonra e-devlet e girerek öğrenebilirsin. Sonuç alamazsan, sözkonusu Aile Mahkemesi'nin kalemini arayarak öğrenebilirsin. Ama kesin olan birşey var ki duruşma tutanağını göndermezler.
e devletten ne şekilde dosyayı takip edebiliyoruz? ptt den şifre aldım ama o bir işe yaramıyor ne yapmalıyım?
Sn. avukat mehmet bey duruşma tutanağına adliyeden aldığım bilgi doğrutusunda geleceğini ve 25 günü bulabilir diye bilgi geldi. Ben katılmadığım davada hakimin sonuç olarak verdiği kararı merak ediyrum. Bilgi gelmezse bana ben nasıl savunabileceğim kendimi?. Ayrıca kalemi aradım bana sadece ertelendiğini söyledi özel bilgiyi veremeyiz dedi. Benim için özel bir konu varki tabipler odasından ilaç raporu gelecekti epilepsiye dair eşimin epilepsi rahatsızlığı olduğunu söledim ve kullandığı ilaçları tabipler odasına göndermiştim cevap gelmiş en çok o bilgiyi merak ediyorum. Ne olur bilgiyi verebilirmisiniz şimdi kesin bu duruşma tutanağı gelmezmi.
Sn. ufuk,
Eğer duruşmaya mazerat gönderip katılmamış olsaydınız size ileri tarihe ertelenen duruşma ile ilgili bilgi gelecekti. Şimdi yapmanız gereken iki şey var merakınızı gidermek için...Ya mahkemeye gidip bizzat son duruşma tutanağını alacaksınız. Ya da avukat vekil edip avukatınız vasıtasıyla merakınızı gidereceksiniz.
Sn avukat bey ben 2. duruşmada maddi olarak sıkıntı çekiyorum gelme durumum yoktur hakim bey diyerek hakime bizzat yüz yüze bunu söyledim ve hakim bey bana tamam duruşmaya gelme gelmenede gerek yok dedi anlıcanız ben durumu anlatmıştım bu durumda ne olur
Bu durumda hiçbir şey olmaz.
hiçbirşey olmaz derken anlayamadım kusura bakmayın. Yani tutanak gelmezmi bu anlamdamı