Bankadan cektigimiz kredilerden masraf alınması yasal degilmiş ve bu alınan masrafları ıtıraz ederek geri alabiliyormusuz dogrumudur.
Yardımlarınız ıcın simdiden tesekkürler..
Cevap: Bankadan cektigimiz kredilerden masraf alınması yasal degilmiş ve bu alınan masrafları ıtıraz ederek geri alabiliyormusuz dogrumudur.
Alıntı:
gokhan611 rumuzlu üyeden alıntı
Yardımlarınız ıcın simdiden tesekkürler..
Hocam ben daha önce akbanktan 3000 tl kredi kullandım ve dosya masrafı olarak alınan parayı kartımdan çektirdim ve itiraz ettim aldım.Aslında yasal değil bunu dikkate alın hatta bununla ilgili resmi yazıyı belgelemelerini isteyin çıkaramıyorlar.
Cevap: Bankadan cektigimiz kredilerden masraf alınması yasal degilmiş ve bu alınan masrafları ıtıraz ederek geri alabiliyormusuz dogrumudur.
Alıntı:
cengo16 rumuzlu üyeden alıntı
Hocam ben daha önce akbanktan 3000 tl kredi kullandım ve dosya masrafı olarak alınan parayı kartımdan çektirdim ve itiraz ettim aldım.Aslında yasal değil bunu dikkate alın hatta bununla ilgili resmi yazıyı belgelemelerini isteyin çıkaramıyorlar.
dostum fıkrın ıcın tsk ederım hanı sıte olarak gayet aydınlatıcı bı sıte burası kurucularını tebrık edıorum.
kredı ver kurumu adı altında kredı cektım 2 tane bırı 1000 tl masraf digerinde 450 tl masraf tutarlar 3 bin ve 7 bin alakasız masraf tutarları degilmi?
birde su var.masraf 0 gözüküyor ama verilen sözlesmede fakat
ödeme planında her ay masraf olarak 30 ay boyunca 23 tl gıbı bır rakam gözüküyor.