Bu karar ne anlama gelir?
Merhaba sevgili hukukçular,
Benim ve nişanlımın da içinde bulunduğu araç ile 5 kişi ilerliyorduk.Yolda polis durdurdu.Yapılan aramada arabanın sağ torpidosunda sigara paketinde esrar maddesi bulundu.Emniyete gidip,ifade verildi,kan ve idrar tahlili yapıldı.Şimdi yenice savcılıktan kağıt geldi.Ben,nişanlım ve bir arkadaş daha yani 3 kişi ek kovuşturmaya yer olmadığına dair karar aldı.Diğer iki kişi mahkemeye verildi.Durumun akıbeti hakkında yorumlarınızı bekliyoruz.Biz 3 kişi daha sonra mahkemeye dahil olma durumumuz var mıdır?
Cevap: Bu karar ne anlama gelir?
Alıntı:
asosyal26 rumuzlu üyeden alıntı
Benim ve nişanlımın da içinde bulunduğu araç ile 5 kişi ilerliyorduk.Yolda polis durdurdu.Yapılan aramada arabanın sağ torpidosunda sigara paketinde esrar maddesi bulundu.Emniyete gidip,ifade verildi,kan ve idrar tahlili yapıldı.Şimdi yenice savcılıktan kağıt geldi.Ben,nişanlım ve bir arkadaş daha yani 3 kişi ek kovuşturmaya yer olmadığına dair karar aldı.Diğer iki kişi mahkemeye verildi.Durumun akıbeti hakkında yorumlarınızı bekliyoruz.Biz 3 kişi daha sonra mahkemeye dahil olma durumumuz var mıdır?
asosyal26.
Evvela geçmiş olsun. sorunuzun biraz daha netlik kazanması gerekir. 1. si araba kimin 2.si arabayı kim kullanıyor.? 3. sü önde sağda torpido gözüne yakın olan kim.?
4. cü mahkemeye sevkedilen iki kişi araba sahibi ile kullananmı.! bütün bu ihtimaller netleşmeli ki sonuca yaklaşalım. Tahliller neticesi de önemlidir.
Tabiki mahkeme süreci içinde sizlere de danışılabilir. Tekrar geçmiş olsun.
Cevap: Bu karar ne anlama gelir?
Alıntı:
asosyal26 rumuzlu üyeden alıntı
Sizi soruşturmaya dahil etmemiş yani sizi ayırmış diğer ikisinin mutlaka bu konu ile ilgili davaları vardır ve onlar hakkında dava açılacaktır siz rahat olun mahkemeye ancak diğerleri alehinize ifade verirseler çağırılırsınız yoksa bu davada işiniz olmaz.Geçmiş olsun.