Toplam 1 dosya bulunuyor
Kredi kartıma ceza,kart iptali ve parapuanlarımın silinmesi hakkında
sayın hukukçu arkadaşlarım
şimdi banka 8-30 eylül arası yaptığı bir e-ticaret sitesinden yapılacak olan tek çekimli alış verişlerde %40 parapuan vereceğini ve vereceği bu parapuanları silmeyeceğini duyurmuştur. hatta gazete ilanları da ve kampanya bilgileri halen mevcuttur.
buna rağmen banka tarafından bana bir ihtarname göndererek bu kampanyadan kazandığımız parapuanların silinmesi ve kullanmış olduğumuz parapuanların tl karşılığı 5-6 bin tl ceza ödeme istemi ile bana noter üzerinden ihtarname çekilmiştir.
bana gönderilen ihtarname dosya olarak ekledim.
bunun için ben ne yapabilirim. siteden aldığum ürünler 14 adet cep telefonu 102 adet kulaklık toplam değeri 19,000 tl.
sayın hukukçu arkadaşlardan acil yanıt bekliyorum tebliğ tarihi 04/01/2012 dir.
Dosya 1138
Cevap: kredi kartıma ceza,kart iptali ve parapuanlarımın silinmesi hk
Bu kampanyanın ticari amaçlara kullanımının kampanya kurallarına aykırı olduğu zaten biliniyor.19.000TL 14 telefon ve yüzü aşkın kulaklık alınınca bankada bunun ticari bir amaç için yapıldığını görüp kampanya kuralları çerçevesinde verdiği parapuanları geri istemekte anladığım kadarı ile.Bankaların kendi insiyatiflerinde düzenlediği bu kampanyaların kurallarını ve çerçevesini elbetteki banka belirliyor.İsterseniz şikayetçi olun ancak banka bunu verdiği ilanların altınada, keza kart üyelik sözleşmesinin altınada muhakkak yazmıştır.Belki yönlendirici başka yorumlarda gelebilir.Genede bir soruşturmak lazım.Kolay gelsin.
Cevap: kredi kartıma ceza,kart iptali ve parapuanlarımın silinmesi hk
yukarıda bahsettim bankanın yapmış olduğu kampanya detayları aşağıdadır buna rağmen ben alış veriş yapmadan önce müşteri temsilcisiyle yaptığım görüşmede alışveriş sınır olup olmadığını kazanılacak parapuanların limit olup olmadığı hakkında bana herhangi bir limit olmadığını belirttiler. bu arada 14 adet telefon dediğiniz ne ki günümüzde 1 adet telefon 2,500 tl olmuş bundan alsaydım 7 adet almış olacaktım bence çok fazla değildir.
kampanya şartlarında herhangi bir suistimal uyarısı bulunmamaktadır.
08 Eylül – 30 Eylül 2011 tarihleri arasında www.biggshop.com.tr adresinden Finansbank kredi kartlarıyla tek ödeme yapılacak işlemlerde % 40 ParaPuan veya peşin fiyatına 12 taksit fırsatı sunulmaktadır.
Kampanya kart bazında olacaktır. Bir müşteri birden fazla kredi kartı ile kampanyadan yararlanabilecektir.
Kazanılan Parapuanlar işlem yapıldığı anda kartlara yüklenecek, yüklenen ParaPuanlar geri alınmayacaktır.
Detaylı bilgi: 444 0 900 / www.cardfinans.com.tr
Cevap: Kredi kartıma ceza,kart iptali ve parapuanlarımın silinmesi hakkında
güncel
ilgili arkadaşlardan bu konuda yardım bekliyorum.
Benzer bir durum benim de başıma geldi.
Bende sahibi oldugum kredi kartımla yapmış oldugum alışveriş sebebiyle 30 tl'lık bonus kazanmıştım ama ne bankanın internet sitesinde ne de tarafıma atılan 30 tl bonus kazandıgımı bildiren mailde bonuslarınızı şu tarihe kadar kullanmanız gerekmetedir şeklinde bir ibare olmamasına ragmen bonusları 30 Ocak tarihine kadar kullanmadıgım gerekçesiyle iptal ettiler itiraz ettim kartı iptal ettiririm blöfü yaptım bonusu tekrar hesabıma geçirdiler