Haberim olmadan bazı siteler benm adımı soyadımı kullanarak hepap açmış yardım lütfen.?
Geçenlerde mail adresime bir arkadaşımdan mail beklediğim için girdiğimde bazı arkadaşlık sitelerinden gelmiş mailler gördüm.Ama kesinlikle sitelere ne üye olmuşluğum var ne girmişliğim linke tıkladığımda adım soyadım yaşadığım yer bilgileri yaş bilgim doldurulmuş durumdaydı bir sürü cinsel tarzda mesajlar vardı.Üyeliği kim niye açtı yada site sahipleri spam olarak mı açtı bilmiyorum bu durum beni çok aşırı derece rahatsız etmiş durumda.
Sormak istediğim sorular şu;
-Öncelikle hangi mercilere danışmam gerek.
-Tazminat davası açma hakkım var mı ve varsa kazanma ihtimalim nedir.?
Siz değerli Avukatlarımızdan yorumlarınızı ve yardımlarınızı bekliyorum.
Saygılarımla..
Cevap: Haberim olmadan bazı siteler benm adımı soyadımı kullanarak hepap açmış yardım lütfen.?
Yardımcı olacak birisi yokmu sitede arkadaşlar.? :( :(
Cevap: Haberim olmadan bazı siteler benm adımı soyadımı kullanarak hepap açmış yardım lütfen.?
Webdeki genel üyelik sistemi, mail adresine gelen linki tıklamak. Bu durumda biri sizin e-mail şifrenizi biliyor ki üye olmuş bu arkadaşlık sitelerine. Bence mail adresinizin şifrelerini bilen yakınlarınızı bir gözden geçirin.
Maillerini ve şifreni bilenleri gözden geçirmek bir yana ,ülkede bir virüs ile, 400,000 adet pc yi elinde tutan illegal siteler mevcut. girdiğin sitede bilmediğin etmediğin videoları açmak ile pc de ne kadar bilgi varsa, karşı tarafa iletiliyor..bu kadar bilgiyi elinde tutanlar otomotikmen,arkadaşlık sistemi olan sitelere satıyorlar, yani binlerce sosyal medyası bulunan kişilerin birer kopya profilleri, adult veya arkadaşlık sitesi olan, kişilere satılıyor. bilgisayarları korumasız, olan kişiler bunun gibi olaylardan mağdur, gerekli dökümanları alıp dilekçe vermen gerekir, ama sonuç alınırmı orası meçhul