Komşumda su kaçağı ben sorumlu muyum?
iyi akşamlar.yan komşumun duvarında su kaçağı var.benim banyo tarafına geliyor.evi sigortalı.şubat ayında sigortadan exper geliyor.onların evine bakıyor.bizim banyo ya bakıyorlar.2-3 resim çekiyor.nisan ayında bana ihbarname geliyor.bir bakdım 609tl.borcum olduğu yazıyor.karşı tarafa zarar vermişim.bende sigorta şirketine itiraz dilekçesi yazdım.banyom da kırılma dökülme olmadan herhangi bir cihazla ölçüm yapılmadan beni suçlayamazsınız diye.cevap gelmedi.banyomda dıştan gözle görülür bişey yok.5 temmuz da bana tebligat gelmiş.ben askeri personelim.1 temmuz da yurtdışına çıkdım.8 aralık da döndüm.ihbarnamede borcumun 923 tl.olduğu en yakın komsuna haber verildi.2.nüsha muhtarlığa bırakıldı diye yazıyor.25 aralık da e devlet sitesine girdim.ben ordan öğrendim.dosya no sunu aldım.adliye ye gittim.dosya yı çıkarttırdım.maaşıma ve aracıma haciz konduğu yazıyor.ama maaşıma haciz gelmedi.avukatla konuştum.karşı tarafa itiraz dilekçesi yazdık.usulsüz ihbarname var diyor.sizce doğrumu?10 gün oldu bekliyorum.
-bugüne kadar neden maaşıma haciz gelmedi?
-beni bu şekilde suçlayabilirlermi?
-ben kiracıyım .şirketin avukatıyla konuştum.sizde suçlusunuz demirbaş dan kaynaklanıyorsa ev sahibi öder.yoksa siz ödersiniz diyor.doğrumu?
cvb.bekliyorum.beni aydınlatırsanız sevinirim.tşk.ederim.
Cevap: Komşumda su kaçağı ben sorumlu muyum?
Benim de benzer bir konu başıma gelmişti. Bir su kaçağı tespiti firmasını aradım geldiler sebebin üst kattaki komşumun tesisatında olduğunu söylediler konu kapandı.