Belli bir yerden gelmesi muhtemel icraya karşı icra dairesine önceden itiraz kaydı düşülebilir mi..?
tebligat geliyor,haberiniz olmuyor ,süreler kaçırılıyor vs.. vs...
saçma bir soru oldu galiba ama yinede sorayım:DD
Printable View
Belli bir yerden gelmesi muhtemel icraya karşı icra dairesine önceden itiraz kaydı düşülebilir mi..?
tebligat geliyor,haberiniz olmuyor ,süreler kaçırılıyor vs.. vs...
saçma bir soru oldu galiba ama yinede sorayım:DD
Türkiye genelinde tirajı en yüksek gazetelerinden birine tam sayfa ilan verirseniz olabilir belki;
"Benim bir Allah'ın kuluna tek kuruş borcum yoktur her türlü icra takibine, yetkiye, borca ve fer'ilerine peşin peşin itiraz eder vaki bulacak takiplerin durdurulmasını talep ederim. Burda okuyanlar okumayanlara söylesin, günah benden gitmiştir. Çarşıda Pazarda mutfakta helada olabiliyoruz postacıya kapıyı açamayabiliyoruz o da gidip muhtara bırakabiliyor süreler geçebiliyor bu ilan takibe itiraz hükmünde olup 3. şahıslarca bilinmediği ileri sürülemez gazete de okumuyorsanız gidin köprüden atın kendinizi millete ilamsız takip açıp işinden gücünden etmeyin" imza Tosun
ben gelmesi muhtemelen icraya itiraz dilekçesi vermek istedim ve icra dairesi çok yardımcı olup yol gösterdiler, hatta dosyayı bulmak için çok uğraştılar ama bulunamadı, dilekçeyide veremedim.. :DD
Tabii ki laf olsun diye açmadım..
saçma görünse de konuyu açmak açmamaktan iyidir...:ok