Avea hattımda kendiliğinden giden smsler
Yaklaşık olarak 3 ay önce faturam yüksek gelince inceleme yaptım gece gündüz sürekli mesaj gittiğini gördüm tanımadığım rehberimde kayıtlı olmayan bir numaraya eşim bunu görünce müthiş bir kavga ettik müşteri hizmetlerini aradım sorun sizden kaynaklı bizimle ilgisi yok şeklinde cevap verdiler sonraki günlerde her arayışımda aynı şeyi söylediler bizimle alakası yok sorun sizde önce virüs vardır telefonda sonra sim kartımı değiştirdiler şimdide fatura düzeltimi yapmışlar fakat ben mahkemeye vermek istiyorum çünkü bu süre zarfında beni müthiş derecede yıprattılar eşimin bana olan güvenini zedelediler boşanma nedeni olacaklardı bizim için şimdi avea dan ben yazılı bir belge istiyorum sorunun onlar kaynaklı olduğunu belirten fakat vermiyorlar zaten faturalarınızı düzelttik şeklinde açıklama yapıyorlar dava açarken benim için bu belge gereklimidir gerekli ise nasıl istemeliyim onlaran hangi yasal hakkıma dayanarak bu konuda bilgisi olan kişiler bilgi verebilirlerse çok yardımcı olurlar teşekkür ederim.
Cevap: Avea hattımda kendiliğinden giden smsler
Sizden sürekli mesaj gidiyormuş gibi görünen numaranın neresi olduğunu merak edip öğrenmişsinizdir sanırım. Orayı aradınız mı?