2004 mart suç işlemi sonuıcu eylül 2011 sonuç geldi 9 ay hapıs mahkemeye çıkmadan karar veriilmiş-
Hükümlünün başvurusu üzerine yapılan inceleme ve soruşturma sonucu 5275 sayılı ceza ve güvenlik tedbirlerini infazı hakkındaki kanunun 17. maddesinde öngörülen koşulların varlıgı saptandığından infazı gereken kararda yazılı cezanın yukarıda belirtilen tarıhler arasında İnfazın Ertelenmesine , kararla birlikte süresinde cezanın çektirilmesi için başvurmadfığımdan guvence parasının C.M.K'nun 115/2. maddesi uyarınca hazıneye Gelir yazılacağını ve hakkında yakalama emrı bıldirilmesıne karar verildi....
bu cezayı alma olayım kız kaçırma sırandı kızın arkadaşı arabanın arkasından suruklenmiş aracı kullananın kastı haberi olmadan ( bir ne vi aracın arkasından tutmuş aracın şöförüne dava etmiş) ... arkadaşlar bız bu durumda ne yapabılırım paraya çevrilirmi yada benim temyiz e kaldırma haklarım varmı ben savunma ya çıkmadım çagrılmadım mahkeme kendi kararlarını bana yazılı gönderdi.. yazılıyı imzaladım...
Cevap: 2004 mart suç işlemi sonuıcu eylül 2011 sonuç geldi 9 ay hapıs mahkemeye çıkmadan karar veriilmiş-
merhaba arkadaşlar bu konuyla ilgili bir çagrı nız olacakmı belirttiğim gibi bu mahkeme kararını anlayamöadım bi,lgilenmek istiyorum anlayamadım bi zahmet ....Saygılar...