İş mahkemesi yargıtay süreci

6,5 YIL çalışmış olduğum şirketten haksız yere çıkarılmıştım.07/2009 TARİHİNDE AÇMIŞ OLDUĞUM DAVA 06-10-2011 tarihinde lehime sonuçlandı.Gerekçeli karar henüz yazılmadı fakat karşı taraf temyize gidiyor.Yargıtayın yeni yapılanması temyiz süreci hızlandımı?dosyam yaklaşık ne kadar zamanda sonuçlanır?Teşekkürler.

Cevap: Iş mahkemesi yargıtay süreci

hımmm
davanın ne davası olduğunu doğru tahmin edersek ,  
dosyanın içeriğini kafamızda az çok canlandırabilirsek,  
gerekçeli kararın ne zaman yazılacağı konusunda ortalama bir zaman dilimi kabul edersek,
karşı tarafın temyiz gerekçelerini zaten biliyor olmamız gerekmekte...
bütün bu hususları benim  düşünmem biraz zaman alır... daha sonra cevap verebilirim bu konuya , belki başka arkadaşlar benden hızlı davranıp cevap verebilirler...

Cevap: İş mahkemesi yargıtay süreci

6.5 yıl çalıştığım işyerinden ihbar ve kıdem tazminatı verilmeden çıkartıldım.gerekçe ise şirketi 30 günlük maaşı ile ödeyemeyeceği kadar zarara uğratmak.perakende sektörü mağazacılık alanında faaliyet gösteren bir firma.toplu satış yapıp şirketi zarara uğratmak kısacası.bunun üzerine bölge çalışma müdürlüğene başvurdum.8 ay sonra gelen rapor benim lehime idi.bunun üzerine açtığım dava 2,5 yıl sürdü ve 2011 ekim in 10 unda lehime sonuçlandı.fakat gerekçeli karar ı bekliyoruz hala.karşı taraf temyiz için süre istemiş ve dosyayı temyize götürecekler.Bu şartlar altında yargıtay süreci ne olur.yargıtay yeniden yapılanıyor. belki hızlanmıştır... teşekkürler..

Cevap: İş mahkemesi yargıtay süreci

Merhaba
Allah şimdiden yardımcınız olsun benim 22 aydır dosyam yargıtayda dava türü işe iade istemli.