Abonelik sözleşme imzası başkasının fatura adıma geliyor
Öncelikle herkese selamlar benim sorunum şu ;
Turkcell Superonline Fiber İnternet kullanıcısıydım ve ben seyahat esnasındayken telefonla aradılar ve internet hakkında bilgi sahibi verdiler.
Yalnız ortada şöyle bir durum var,telefonda benim adıma soyadıma göre bilgi aldılar ama elimdeki sözleşmede abonelik bilgileri annemin adı soyadı imzası var.Turkcell superonline da üyelik bilgilerinde benim adım soyadım ama annemin imzası gözüküyor.Ben sözleşmeyi kabul etmediğimi belirtirsem ve benim imzamın olmadıgını söylersem sizce haklı çıkabilirmiyim ? Sonucta fatura vs. herşey benim adıma kayıtlı ama imza benim değil.Sözleşmedede hiç adım geçmiyor.Annemin üzerine yazmışlar ama firmaya benim adım soyadıma göre işlem yapmışlar.Annemin adınada bir abonelik başlatılmadı.Acaba bu cayma bedelini ödememe şansım varmı ?
Cevap: Abonelik sözleşme imzası başkasının fatura adıma geliyor
Şimdi burada kanuna karşı hile yollarını mı öğretmemizi istiyorsunuz?
Sn. litigaton ilginç bir yorum yapmışsınız ama üyemizin soruş tarzı nereye çekersen çek misali...
Kanuna karşı hile değil tamamen kandırıldım turkcell superonline tarafından ve benim imzam yok sözleşmede adım soyadımda yok hiç bir bilgim yok.Sözleşme geçersiz sayılırmı bunu öğrenmek istedim ? Bunun neresi hile ? Veya illegal ?
Sözleşmeler tarafları bağlar. Ancak hizmeti kullanan kim? Faturalar ödendi mi? Yaşınız kaç? (18 yaşından küçük olma durumu)... Biraz daha net bilgi vermeniz gerekir.
Hizmeti kullanan benim yaşım 20.Faturaların tamamı ödendi bir tek cayma bedeli ödemedim.Fatura tamamen benim adıma geliyor,ama sözleşmede adım soyadım hiç bir bilgim yok.Yani tamamen turkcell superonline ın hatası.Tüketici haklarına gitmeyi düşünüyorumda bilgi sahibi olmak için konu açtım.