Cevap: Terör Propagandası
Bilişim savcılığına dilekçe ve eklerinizle suç duyurusunda bulunun.O sayfanın çıktı ve cd ye kayıt yapılmış örnekleriyle.
Hatta aynı duyarlılıkta olan arkadaş ve tanıdıklarınızla birlikte hatta ayrı ayrı topluca şikayet edin derim. Oturduğunuz yer (Hatta tüm Türkiye) Cumhuriyet Savcılığı bu suçu soruşturmaya yetkilidir.
Facebook yönetimine şikayet etmeyin ki sayfayı ve üyeyi silmesinler. Bilişim Suçları Savcılığına şikayet edin, ne kadar çok kişi şikayetçi olursa o kadar etkili olur fikrine de katılıyorum.
Alıntı:
admin rumuzlu üyeden alıntı
Facebook yönetimine şikayet etmeyin ki sayfayı ve üyeyi silmesinler. Bilişim Suçları Savcılığına şikayet edin, ne kadar çok kişi şikayetçi olursa o kadar etkili olur fikrine de katılıyorum.
Hatta burada afişe etmeden; bize de o sayfaların adreslerini özel mesaj ile verirseniz şahsen ben de şikayet etmek isterim.
Evet arkadaşlar uzun uğraşlarım sonucu şikayetimi yaptım ve aldığım bilgiye göre takip başlamış.. Fakat üzüldüğüm konu CUMHURİYETİN SAVCISI sıfatı ile karşısına çıktığım şahıs beni aşağılayarak odasından kovdu buda düşündürücü bir konu.. Bir başka adliyeye gidip şikayetimi güzelce anlattım ve dilekçem kabul edildi üstüne duyarlılığım için övgü dolu sözler duydum... Adresleri isteyen arkadaşlar bana özel mesaj atar ise sevinirim ben beceremedim