Bosanmak ve cocuk vekaleti
Merhaba,
esimden anlasarak ayriliyoruz. Almanyada yasiyoruz. Avukatlarimiza vekalet verdik. Avukatlarimiz iki dava acmis. Davanin biri cocugumun vekaletinin benim üzerine olmasi icin acilmis digeri ise cocugumun vekaletinin esimin üzerine olmasi icin acilmis. Birinci durusmada ayrilamamisiz, cünkü benim kazanc belgem eksikmis. Ikinci durusma cocugumun vekaletinin babasi üzerine oldugu icin, benim vekaleti almam icin durusmada bunu hakime bildirmem yeterlimi. Babasi zaten cocugumuza bakacak durumda degil. Gece calisiyor. Biz 4 aydir ayri yasiyoruz ve cocugumuz bende kaliyor. Avukatim ikinci davanin babasi üzerine vekaletin acildigi icin bunu durusmadan önce degistirmek istememiz sahtekarlikla suclanmamizdir diyor. Dogru mu?
Selmin Baysal
Cevap: Bosanmak ve cocuk vekaleti
lütfen yardım!Ben 3 senelik resmi nikahlı evliyim.Eşimle,bir rus kız kaçamagından dolayı tartıştık.oda benden habersiz evi terk etmiş,annesinin yanında şimdi,almaya gittim ama gelmiyor ve boşanmak zorundayım!Ailesi tazminat peşinde,benim rus kızla ilişkim oldugu nu sadece abisine gönderdigim özür dileme msj larından tespit edebilirler!Davayı ben acarsam tazminat ödemek zorunda kalırmıyım,SAYGILAR!
Cevap: Bosanmak ve cocuk vekaleti
Alıntı:
firariozkan07 rumuzlu üyeden alıntı
lütfen yardım!Ben 3 senelik resmi nikahlı evliyim.Eşimle,bir rus kız kaçamagından dolayı tartıştık.oda benden habersiz evi terk etmiş,annesinin yanında şimdi,almaya gittim ama gelmiyor ve boşanmak zorundayım!Ailesi tazminat peşinde,benim rus kızla ilişkim oldugu nu sadece abisine gönderdigim özür dileme msj larından tespit edebilirler!Davayı ben acarsam tazminat ödemek zorunda kalırmıyım,SAYGILAR!
Boşanmada ağır kusurlu taraf -istenirse tabi- ödemek zorunda kalır.Davayı sizin açmanız bu duruma engel değildir.