Apartman bacası aracımın üzerine düştü hasar büyük
oturduğum apartman çift daire 12 daire içeriyor 6 dairenin tek cephede kullandığı sonradan izinsiz eklenen baca rüzgar etkisiyle yıkıldı ve aracımla arasında oldukça mesafe olmasına karşın aracın üzerine düştü site kooperatif olarak görünüyor apartman yöneticisi yok site yönetimi var haber verdik bizi ilgilendirmez dediler 155 i arayıp ekip istedim ve tutanak tutturdum fotoğraflarını ayrıca kendim de çektim sitede buna benzer 8 baca daha var ve imarda bu bacaların hiçbiri gözükmüyor hasarım için kimden şikayetçi olmalıyım bacayı yaptıran kat sahiplerinden mi? Site yönetiminin yapması gereken ne idi?
Cevap: Apartman bacası aracımın üzerine düştü hasar büyük
Kat malikleri arsa pay oranında paylaşarak sizin zararınızı karşılamak zorundadırlar.
Mahkemeye müracaat edin.
Cevap: Apartman bacası aracımın üzerine düştü hasar büyük
Kişilerden biri bu davadan bir şey çıkmaz ama biz iki kat 1 er milyar verelim dedi kabul etmedim çünkü aracın hasarı 10 milyar artı değer kaybı var şu an karakol dosyayı savcılığa gönderdi ben de bir uzmanla anlaştım buraya yazmamın sebebi kendi üzerime düşen davranışlardan yapmayı ihmal ettiğim bir şey var mı diye sizlere danışmaktı
Cevapladığınız için çok teşekkür ederim sayın hakkaniyetli.